Houllier med melding til Heskey

Managereren mener at Emile både kan og vil bli bedre. Foran UEFA-Cup: El-Hadji Diouf ute/spansk dommer. Harry Kewell er 25 i dag. Cissé på TV.

Emile vil score mer

Emile Heskey scoret nok en gang mot sin tidligere klubb Leicester på lørdag, og Liverpools supportere vil håpe at spissen fremover kan finne nettmaskene regelmessig.  Ikke minst siden Milan Baros ikke er der for å gi ham konkurranse.  Gérard Houllier tror målet foran The Kop kan være en katalysator for bedre tiden for den svære angriperen, men legger heller ikke skjul på at tiden nå er inne for at hans dyreste kjøp virkelig skal ytnytte sine kvaliteter på permanent basis:  - Hvis Emile utnytter sine kvaliteter, vil han bli bedre og bedre.  Når Emile og Michael Owen er lengst fremme behøver motstanderne tre forsvarere for å passe på dem.

- Han arbeider alltid hardt, og nå kan han utnytte situasjonen hvor Milan er ute.  Hvis han får uttrykt seg nok vil det gå bra siden arbeidsmoralen alltid er der.

- Han må bruke sine naturlige styrker mer, og de er hurtighet, styrke og et godt tilslag.  Han kan nå utnytte dette bedre gjennom den selvtilliten som scoringen vil ha gitt ham.  Når han scorer ett er det vanligvis signalet på at det kommer flere.

 

PS  I The Kopite nr.2, som vil være ute hos medlemmer av LFCSCSB denne uka, har vi et langt og eksklusivt intervju med Emile Heskey.

 

Debut fra start for Le Tallec?

Liverpool reiser denne uke til Slovenia, for å møte Olimpija Ljubljana på onsdag kveld i 1.runde av UEFA-Cupen.  El-Hadji Diouf er uaktuell for det oppgjøret siden han soner sin siste kamp i suspensjonen han pådro seg etter spetakkelet i Glasgow.  Med afrikaneren ute kan det bane vei for at Anthony Le Tallec får sin første kamp fra start.  Den unge franskmannen har vist små glimt av storhet i de minuttene han har fått som innbytter mot Blackburn og Leicester.

Dommer kl 20.15 til onsdag er spanjolen Julian Rodrigues Santiago.

 

Harry har bursdag

Harry Kewell fyller i dag 25 år.  Vi gratulerer!

 

”Røde” mål på TV?

Alou Diarra scoret for andre helg på rad da hans lag Bastia tapte 1-4 mot Auxerre.  Hos Auxerre nettet Djibril Cissé to ganger.  Cissé er som kjent høyaktuell for en overgang til Liverpool etter denne sesongen.  Det kan være en mulighet for å se disse målene når Eurosport i kveld sender ”EUROGOALS” kl 22.15.