Houllier med tro på Biscan

Houllier tror på Biscan som midtstopper. Carragher blir fortsatt viktig, mener LFC-legende

Houllier: - Biscan er midstopperkandidat

Igor Biscan kan bli å regne som en utfordrer til midtstopperplass kommende sesong. Det tyder utsagn fra Gerard Houllier på. Den atletiske kroaten spilte samtlige 90-minutter mot Köln som midtstopper, og nærmet seg dessuten førsteelleveren i den posisjonen mot slutten av fjorårssesongen. "Jeg liker ham i den posisjonen. Han er sterk, kraftig og rask, alle egenskaper jeg liker", sier Houllier. Biscan har kun spilt 24 kamper etter £5.5M overgangen fra Kroatia Zagreb for tre år siden, og mange har trodd 25-åringen ville bli solgt denne sommeren. Nå kan det imidlertid virke som at den opprinnelige midtbanespilleren likevel har en framtid på Anfield. "Han kan være et godt cover i den sentrale forsvarsrollen, og det er posisjonen hans i framtida", påpeker Gerard Houllier.

- Carra fortsatt nøkkelspiller

Den tidligere midtstopperkjempen Tommy Smith mener Jamie Carragher på ingen måte har utspilt sin rolle på Anfield selv om at en ny høyreback har blitt kjøpt inn. Carragher har også tidligere blitt avskrevet på grunn av nyervervelser, og Smith tror ikke Steve Finnans inntreden betyr slutten på Carra. "Carragher var en av klubbens mest stabile spillere i fjor, og det at han kalles opp til landskamper bekrefter dette", mener Tommy Smith.

Irske Finnan må kjempe seg tilbake fra skade før han kan bli spilleklar, mens også Markus Babbel synes å ha fått en ny vår i den røde trøya etter å ha blitt avskrevet før sommeren.

"Steve Finnans inntreden vil styrke forsvaret. Jeg synes ikke han utmerket seg spesielt i Fulham, men han kan kjempe seg til plass dersom han jobber hardt. Men det vil uansett ikke bety slutten for Jamie Carragher", spår den gamle stopperhelten.