Houllier og Stevie G etter kampen

Gerard Houllier var selvfølgelig svært lettet etter seier på St. Mary's, og Steven Gerrard håper at de røde nå kan gå bedre tider i møte.

Endelig gikk de røde av banen med seier i et ligaoppgjør for første gang siden 2.november. De hadde nå gått elleve kamper på rad i toppdivisjonen uten å vinne før altså Southampton ble beseiret med 1-0 borte. Det betyr at de Merseyside-laget nå inntar en 6.plass i Premier League med tre poeng opp til en 4.plass, som gir kvalifisering til Champions League. Det var en svært fornøyd manager som møtte pressen etter kampen. Lettet var også Steven Gerrard.

Gerard Houllier:
"Vi verdsetter det så mye, enda mer fordi vi har vært uheldige de to siste månedene. Vi har ikke fortjent å gå 11 kamper uten å vinne. Vi har spilt gode kamper slik som i dag, men har hatt dårlig uttelling resultatmessig. Vi har akkurat slått et godt lag. Southampton har vist form og hatt gode resultater i det siste.  Det betyr mye for fansen å vinne i dag. Jeg tilegner dem denne seieren. Vi fortjente å vinne i dag, fordi vi var bedre enn dem.  Jeg likte det faktum at vi sto på og viste gode defensive kvaliteter. Vi nektet dem rom og tid med ball. Vi spilte også god fotball. Vi hadde ytterligere to eller tre gode sjanser vi kunne ha scoret på. Jeg er svært fornøyd og stolt av mine spillere. Det er av og til bra å vinne 1-0 borte. Det betyr at forsvaret har gjort en god jobb. Emile Heskey scoret vinnermålet og han var både svært viktig og god for oss i dag. Jeg har sagt det tidligere at vi ville få se det beste av Emile Heskey etter nyttår. Uheldigvis har han hatt noen skader, men vi så i dag hvor god han kan være. Vi har fire kamper på elleve dager som kan forme sesongen vår. Jeg vet vi har talent til å klare det."

Steve Gerrard:
"Emile Heskey var banens beste i dag. Vi har levd under et stort press for å få en seier og forhåpentligvis vil vi nå gå en del kamper på rad uten å tape. Southampton har gjort det bra i det siste, i motsetning til oss. Så vi kom hit for å sette dem under press. Vi trenger å sanke rikelig med poeng framover for å ende blant de fire beste. Det gir en plass i Champions League."