Houllier om kampen

Gerard Houllier mener Liverpool ikke fortjente å vinne mot Villa, og ser nå fram til en ukes pause.

- Vi fortjente ikke å vinne og uavgjort var et rettferdig resultat. Vi hadde sjanser etter pause, men for å være helt ærlig ga Villa oss god motstand. For tiden mangler vi to ting i Liverpool; det ene er selvtillit og det andre er friskhet, påpeker Gerard Houllier i et intervju med Sky Sport.

Nå ser en frustrert manager fram til en uke uten kamp.

Gerard Houllier uttalte etter gårsdagens poengdeling mot Aston Villa at han er takknemlig for at det er en ukes pause uten kamp for et slitent mannskap før borteoppgjøret mot Southampton neste helg.

- Det er godt at vi har en uke uten kamp for første gang siden oktober. Vi kommer oss gjennom den svake perioden og kanskje vil den lille pausen gjøre oss godt, sier Houllier som mener spillerne så trøtte ut på lørdag.

- Spillerne var til tider slitne mot Aston Villa men jeg føler vi viste god holdning og innstilling. Jeg likte de siste 20 minuttene da vi tok initiativet og flere sjanser. Til tider spilte vi godt men i andre perioder ble vi for nervøse og forknytte, mener Gerard Houllier.

 

Selv om Anfield-gutta fortsatt har problemer med å overbevise på banen insisterer GH at han fortsatt har tro på laget og roser supporternes opptreden i de vanskelige tidene.

- Vi går gjennom en tøff periode. Vi sliter, men jeg likte reaksjonen til supporterne da spillerne hadde en svak ballberøring. De sang navnet hans og det er noe som er spesielt med denne klubben, sier Gerard Houllier.