Houllier positiv tross tap

Gerard Houllier tilfreds med spillet mot Valencia selv om det ble tap. Fortsatt tidlig for Finnan.

Fornøyd Houllier

Gerard Houllier var rimelig godt fornøyd med Liverpools spill i gårsdagens 0-2 tap for Valencia på Anfield. LFC-manageren mente sitt lag hadde de fleste sjansene og kunne lett ha vunnet kampen. Han var dessuten meget tilfreds med stadig bedre kreativitet i angrepsspillet.

-Vi skapte de beste sjansene og hadde nok muligheter til å vinne kampen. I første omgang hadde vi fem sjanser, og seks etter pause. Men Valencia var mer presise, oppsummerer Houllier som benytter anledningen til å skryte over det spanske laget som nå har slått Liverpool tre ganger på rad det siste året.

- De er et godt lag og scoret det andre målet på en overgang etter at Harry Kewell nesten scoret for oss. Emile hadde et par gode sjanser etter godt pasningsspill fra Danny Murphy, og Michael var like ved scoring også. Hadde vi opptredt mer presist foran mål kunne vi vunnet 4-2 eller 5-3, mener Gerard Houllier

Finnan med hjemmedebut

Steve Finnan gjorde sin hjemmedebut mot Valencia for Liverpool. Iren er på vei tilbake for fullt etter brokkoperasjonen tidligere i sommer, men Gerard Houllier mener høyrebacken fortsatt trenger tid.

- Vi kan ikke vurdere Steve Finnan enda da han fortsatt er på vei tilbake til form. Han hadde en opersjon da han enda var hos Fulham, og spilte bare sine første 45 minutter for sesongen mot Aberdeen. Han spilte en omgang i går og slet til tider, men det var fullt forståelig, mener Houllier.

Steve Finnan selv håper å bli fit for fight så fort som mulig. - Mange klubber ville ha ventet med kjøpet til jeg var i spill igjen. Det gjorde ikke Houllier og Liverpool. Akkurat det betyr veldig mye for meg, og nå kan jeg ikke vente til sesongen starter for å tilbakebetale tillitten, forsikrer Steve Finnan.