Houllier så unge franskmenn

Gérard Houllier benyttet anledningen til å se på Florent Sinama-Pongolle og Anthony Le Tallec i en fransk ligarunde hvor også Grégory Vignal debuterte for Bastia.

Liverpools kommende spillere, de to 18-åringene Sinama-Pongolle og Le Tallec, spilte begge 90 minutter da Le Havre tapte 0-1 borte mot Paris St. Germain.  Nyopprykkede Le Havre har slitt rundt nedrykkstreken gjennom mesteparten av sesongen, men fightet bra i Paris hvor spesielt Anthony Le Tallec var sentral i en sluttspurt som nær hadde gitt dem et overraskende poeng.  Det vil ha gledet manager Houllier, som overvar kampen fra tribunen.  Alou Diarra var ikke på banen mot PSG.

Grégory Vignal spilte 75 minutter, og fikk en fin start på sitt låneopphold i Bastia, da hjemmelaget slo til med en sterk 2-0 seier mot topplaget Lyon.  Venstrebacken fikk forøvrig gult kort noen få minutter før han ble byttet ut.

Djibril Cissé, som spiller for Liverpools motstander i UEFA-Cupen Auxerre og også er linket til en mulig overgang til Anfield, scoret to mål da man slo Guingamp med 2-0 på bortebane.