Houllier tilbakeviser ryktene!

For første gang går Liverpools manager offentlig ut mot ryktene. - Jeg kommer ikke til å gå av til sommeren!

Den siste tiden har det florert av rykter omkring Houlliers helse og videre engasjement i klubben – både i media og på mer eller mindre troverdige nettsteder. Den mest populære versjonen er at franskmannen skal trappe ned til sommeren, og har blitt tilbudt en overordnet stilling på Anfield. Ryktene sier videre at enten David O’Leary eller Martin O’Neill er favoritter til å ta over som ny manager.

 

Før helgen gikk styret ut og slo fast at Houlliers posisjon ikke er svekket etter lagets dårlige ”run” i ligaen den siste tiden. Det er ikke alltid er sunnhetstegn at er styre må gå ut offentlig og stadfeste noe slikt. I dette tilfelle reflekterer det nok imidlertid sannheten – nemlig at Houllier fortsatt har en meget sterk posisjon på Anfield. Sent i går kveld valgte toppledelsen i klubben likevel å gå ut mot rykteflommen rundt managerens ansettelsesforhold.

 

Houllier benekter kategorisk at han skal over i ny rolle straks sesongen er over. I følge ham selv er det kun tomme rykter og ingenting annet. – Situasjonen er klar, sier manageren. – Helsemessig har jeg aldri følt meg bedre og sterkere. Jeg trives i jobben og har ingen intensjoner om å flytte på meg.

 

Han sier videre: - Jeg hører rykter om at jeg skal ha blitt tilbud en jobb ”upstairs”. Dette benekter han er tilfelle. Litt humoristisk sier han: - I can tell you they would have to move me downstairs before I went upstairs!

Han mener for øvrig at laget hans kun er seks poeng bak hans private skjema – og mener totalt sett at ”krisen” er en smule overdrevet. Personlig er Gérard ikke så veldig overrasket over at laget har møtt den berømte veggen. – Jeg har i lang tid sagt til alle at det ikke er unaturlig å havne i en slik situasjon for et lag som har vokst raskt med oppgavene.