Houllier tror på sterk avslutning

Liverpool står foran fire viktige kamper på ti dager, og manageren tror man vil få se laget på sitt beste. Kirkland glad han slipper operasjon. Juniorkamper i morgen.

Etter sin ufrivillige pause på halvannen uke spiller de helrøde mot Auxerre i UEFA-Cupen på torsdag, og hvor returen finner sted en uke senere på Anfield.  Skulle man gjenta seieren mot franskmennene fra sist man møttes i 91/92 er belønningen en kvartfinale mot enten Stuttgart eller Celtic.  Søndag venter Birmingham i en TV-kamp fra St.Andrews, og med fem poeng opp til Chelsea på den mye omtalte fjerdeplassen i Premier League vil det være svært viktig at man får med seg alle tre poengene fra den kampen.  Mindre enn tre dager etter returkampen mot Auxerre venter så Manchester United i finalen av Worthington Cup, noe som ikke bare vil være et gigantisk prestisjeoppgjør men hvor også vinneren er garantert passasje til neste års UEFA-Cup.

 

Gérard Houllier har tro på at man framover vil greie å ”redde” en sesong, som etter en meget lovende start ble etterfulgt av en periode som var klubbens dårligste i ligaspillet på nesten femti år:  ”Den andre halvdelen av sesongen vil bli spesiell.  Du vil da få se oss på vårt beste.

 

”Jeg visste at dette ville hende oss.  Når du opplever stadig fremgang kommer det et tidspunkt hvor det stopper opp.  Noen av spillerne vil gi en positiv respons på dette, andre vil ikke gjøre det.  Vi vil holde det gående fordi vi vet at dette laget vil oppnå suksess.”

 

Chris Kirkland uttaler at han er meget fornøyd over at han slapp å operere korsbåndet, etter at kirurgen Richard Steadman ga tommelen opp for at behandling og trening ville sørge for at skaden ville lege seg selv:  ”Det er gode nyheter at jeg ikke behøvde å operere og jeg håper nå at jeg kan bli spilleklar innen pre-season starter i juli.”

 

Hjemmekampene mot Sheffield U for U17 og U19 lagene, som ble utsatt i midten av januar, vil bli spilt i morgen på akademiet i Kirkby.