Houllier vil ha den samme Stevie G

Manageren forsvarer Gerrard etter nytt rødt kort. Kveldens kamp mot Aberdeen utsolgt. U19 til Australia. Mellor og Babbel linket til andre klubber.

-Må ikke miste kampgløden

Steven Gerrard var igjen på den engelsk avisenes baksider i går etter at den temperamentsfulle scouseren ble utvist i sluttminuttene mot Galatasaray.  Det etter at den talentfulle 23-åringen må stå over årets åpningskamp mot Chelsea, etter at han ble sendt av banen også under siste ligakamp forrige sesong.  Gérard Houllier forsvarer imidlertid sin spiller, som han mener ble veldig provosert i Amsterdam, og som han ikke har tenkt å forandre:  -Jeg støtter Stevie og jeg forstår ham.  Det var mye provokasjon ute og gikk på søndag, og jeg ønsker ikke at han skal forandre den han er.  Jeg ønsker at han skal ha et kaldt hode, fordi det alltid vil være provokasjon p.g.a hans rykte, men jeg ønsker ikke at han skal miste kampgløden som han har i seg.  Jeg vil snakke med ham om hva som har skjedd.  Han vet at det ikke var riktig, men samtidig er dette en sport for mannfolk og jeg står fullstendig bak ham.

 

Toppet lag mot Aberdeen?

Liverpool spiller i kveld mot Aberdeen, og avspark på Pittodrie er kl 20.00.  Det er ventet at Houllier vil stille med et mer toppet lag enn hva som har vært tilfellet under de tidligere pre-season kampene.  Ved siden av langtidsskadde Dietmar Hamann er Salif Diao uaktuell.  Vladimir Smicer vil heller neppe spille etter å ha fått seg et spark på kneet på søndag, mens Steve Finnan trolig vil starte på benken siden høyrebacken fortsatt jobber seg tilbake etter sommerens operasjon.

Vi har en mann på kampen, som vil gi rapporter ved pause, slutt og ha spillervurdering.  I tillegg til at kampforløpet fortløpende vil bli oppdatert her på liverpool.no.  Du kan også få tilsendt lagoppstilling og alle scoringene umiddelbart på mobiltelefon hvis du er med på vår SMS-tjeneste.

 

Juniorene forbereder seg til ny sesong

Liverpools U19 lag reiser i dag til Australia for å spille kamper og trene ”down under” de nærmeste dagene.  Man har besluttet å være med i en turnering for spillere under 20 år, slik at alle i troppen kan få kamptrening.  Sesongen for U19 starter lørdag 30.august med hjemmekamp mot Fulham.

 

Babbel tilbake til Tyskland?

På ryktebørsen i dag sies det at Neil Mellor er aktuell for en låneavtale til West Ham.  20-åringen synes nå å være femtevalget til en spissplass i Liverpool og kan bli fristet til å prøve seg i 1.divisjon.  En tysk avis påstår samtidig at Borussia Dortmund nå seriøst vurderer å gjøre en henvendelse angående Markus Babbel.  Den rutinerte tyskeren har vært i brukbar form under pre-season, men disiplinære problemer og høy lønn gjør at Liverpool trolig er villig til å frigi spilleren.