Hugh McAuley storfornøyd med Mellor & Co

Reservelagstrener hadde ros til de fleste da Liverpool beseiret Aston Villa. Smicer, Biscan og Mellor var blant dem som imponerte foran Gérard Houllier.

Gjestene fra Birmingham stilte riktignok med et ungt lag i Chester, men dette var uansett en av årets beste kamper fra reservene mot den klubben som leder reserveligaen.  Trener Hugh McAuley var da også rundhåndet i sin ros etter 3-0 seieren:  ”Det var en utmerket kamp fra oss og alle spillerne bidro til det.  Vi spilte ypperlig fotball med høyt tempo og fine scoringer.  Du kan ikke forlange mer enn det og hele staben er meget fornøyd med innsatsen.

”Vladimir Smicer var utmerket.  Han var god med ballen, og utfordret forsvarerne, fikk ting til å skje og samtidig jobbet han for laget.

”Våre backer Jon Otsemobor og Stephen Warnock ga oss plenty av valgmuligheter.  Helt fra avspark greide de å utnytte rommet som var på sidene, bli med framover, og hadde gode innlegg.

”Salif Diao var også god, og var et typisk eksempel på laginnsatsen.  Han løp mye og tak flere gode initiativ.

”Neil Mellor fikk sine scoringer og hadde en flott kamp.  Hans generelle spill har utviklet seg veldig positivt.  Han fikk andre med i spillet og han jobbet svært hardt.  Han vant mye i lufta, la press på forsvaret, slik du forventer at en virkelig god spiss skal gjøre.

”John Welsh (bildet) var kald og samlet.  Han spilte ballen tidlig, og tro til i tacklingene når det var behov for det.  Han utvikler seg på en fin måte og har et erfarent hode på unge skuldre.

”Igor Biscan og Markus Babbel gjorde det også svært bra bakerst.  De gjorde det godt som et par, og fremspillene bakfra hadde god adresse.”

I første rekke Vladimir Smicer, Igor Biscan og Neil Mellor vil være aktuelle for en plass blant de 16 som tas ut til møtet mot Bolton på lørdag.  Vladi kan få en mulighet til å starte på midtbanen, mens Igor og Neil trolig får en benkplass nå som Stephane Henchoz og Emile Heskey er ute med skader.  Pegguy Arphexad og Bruno Cheyrou ble begge byttet ut etter smeller mot Villa, men det er neppe snakk om noen langvarige skader.