Ikke LFC-TV med det første

Rick Parry slår fast at det foreløpig ikke er aktuelt med å starte klubbens egen TV-stasjon. Siste innspurt for juniorlagene. McNulty prøvespiller for Chester.

Chief Executive Rick Parry sier at man vurderer det som lite attraktiv å følge Manchester Uniteds eksempel med å starte egen TV-stasjon så lenge klubbene ikke har rettigheter til å vise direkte fra Premier League og Champions League.  Parry sier at klubben vurderer hele tiden denne muligheten nøye, og at man ikke minst ser på det økonomiske:  ”For øyeblikket vil det ikke være mye fornuft i å iverksette slike planer.”

Liverpools U19 lag håper å gjøre ”the double” over naboen Everton når man møter de blå på Bellefield i morgen.  Tapet mot Manchester City for en uke siden gjør at toget er kjørt i kampen om å vinne sin liga, og dermed også få en plass i sluttspillet.  En seier mot lokalrivalen smaker uansett godt, og trener John Evans sier at man uansett ønsker å avslutte på en god måte mot Everton og mot Nottingham Forest neste helg.  Dermed vil også ligaspillet være avsluttet, men laget reiser i påsken til Dusseldorf for å spille i en turnering der.  Darren Potter er suspendert, men Robbie Foy vil bli flyttet opp igjen fra U17 til kampen i West Derby.

U17 har spillefri denne helgen, før man møter Blackburn borte 5/4 og Tottenham hjemme 26/4 i play-off.  De røde spilte 0-0 borte mot Southampton i første kamp.  Bare vinnerne av de åtte gruppene går videre til kvartfinalen.

Stephen McNulty (bildet) vil ikke få ny kontrakt med Liverpool til sommeren og den kraftige midtstopperen jobber nå med å skaffe seg en ny arbeidsgiver foran neste sesong.  Han trente nylig sammen med Hull, og vil i neste uke prøvespille for Chester.  Chester kjemper om opprykk til 3.divisjon fra National Conference og har Liverpools tidligere stopperkjempe Mark Wright som trener.