Ingen avtaler i boks ennå

Gérard Houllier insisterer på at man ikke har fullført noen spilleroverganger ennå. Reservelaget mot Everton. Berger med i troppen på søndag?

Liverpool har denne uka igjen blitt linket til Fulhams høyreback Steve Finnan (bildet), og ryktene har også gått om at Houllier har kontaktet Auxerre-sjef Guy Roux angående Djibril Cissé. Liverpools manager sier imidlertid at ingen avtaler er i boks på det nåværende tidspunkt: ”Det er ikke noe nytt i disse spekulasjonene. Store navn har vært nevnt i fleng de siste 3-4 ukene. En dag er det den ene spilleren og en annen dag en helt annen. Det jeg kan si er at jeg ikke har vært i kontakt med noen de siste par ukene. Jeg fokuserer kun på den oppgaven som venter oss på søndag."

Liverpools reservelag spiller i dag borte mot Everton, og Hugh McAuley har tatt ut følgende lag til sesongens siste reservelagskamp: Luzi, Vaughan, Wright, Foley-Sheridan, Otsemobor, Babbel, Wilkie, Welsh, Mellor, Gillespie, Butler. Reserver: Flynn, Harrison, Massie, O’Donnell. Vi vil dekke kampen her på liverpool.no med regelmessige oppdateringer fra kl 20:00. Det at Patrik Berger ikke er tatt ut, kan bety at tsjekkeren er aktuell til en plass i førstelagstroppen mot Chelsea som erstatter for landsmannen Vladimir Smicer.