Ingen julepresanger på spillerfronten, eller?

Gérard Houllier sier at det viktigste er å få spillere tilbake fra skader. Harry Kewell tilbake i trening. – Doping ikke et problem i engelsk fotball, mener Houllier.

Houllier avvisende til transferspørsmål

På spørsmål om hvorvidt Liverpool jakter på nye spillere til transfervinduet i januar, avfeide Gérard Houllier det på gårsdagens pressekonferanse med at ”nei, det viktigste nå er å få våre skadde spillere tilbake”.  Mange har tolket det til at det ikke vil foregå handlevirksomhet rundt Anfield på nyåret.  Vi føler oss ikke helt sikre på at det er tilfellet.  Nå er det uansett kun ei uke til det er lov til å kjøpe inn spillere igjen, og ryktene vil fortsette å svirre.  Ikke uventet avviste John Arne Riise og hans agent Einar Baardsen i dag at de har hørt noe om en mulig byttehandel med Barcelona og Marc Overmars, noe det har blitt spekulert i.

 

Owen kan rekke Yeovil

Harry Kewell trente for første gang etter sin ankelskade i går og alt tyder på at australieren blir spilleklar til fredagens møte med Bolton på Anfield.  Ingen av de øvrige på skadelista vil bli klare på denne siden av nyttår, men det er håp om at Michael Owen kan bli friskmeldt til møtet med Yeovil i FA-Cupen 4.januar.  Kanskje kan også Steve Finnan bli tilgjengelig til den kampen.  Jamie Carragher vil trolig også være i aksjon igjen i første halvdel av januar, mens Milan Baros vil være tilbake noe senere.  Salif Diao er også på behandlingsbenken, men er ikke ventet å være aktuell for Liverpool før han reiser for å forberede seg sammen med Senegal til det afrikanske mesterskapet.

 

Vil ha flere dopingtester

Gérard Houllier maner til oftere og mer grundige dopingtester innen fotballen i kjølvannet av utestengelsen til Rio Ferdinand:  - Dess mer og strengere testing vi har, jo bedre vil det være for fotballen.  Jeg tror ikke at doping er et stort problem i engelsk fotball, men grundigere kontroll vil bidra til å minske spekulasjoner og mistanker.