John Arne Riise i 100?

Riise spiller sin 100. kamper for Liverpool? Durkin dømmer finalen. Fortsatt kontakt opp til CL-plassering. Juniorene vant!

John Arne Riise ligger an til å spille sin 100. kamp (offisielle kamper, minus preseason) i Liverpooltrøya dersom han starter i ligacupfinalen mot Manchester United i morgen ettermiddag. Han står per i dag på 99 obligatoriske kamper. Ironisk nok spilte han også sin første kamp for de røde mot djevlene fra Old Trafford. Sunnmøringen debuterte nettopp på Millennium Stadion i Cardiff i Charity Shield i 2001. Den gang vant Liverpool 2-1. Forhåpentligvis gjentar resultatet seg i jubileumskampen!

 

John Arne Riises kamper for Liverpool:

2001-02: 56 (inkl Charity Shield og Super Cup)

2002-03: 43 (inkl Charity Shield)

Totalt:     99

 

Dommer i Cardiff blir umiskjennelige Paul Durkin. Englands VM-dommer har dømt oss to ganger tidligere denne sesongen. Han var kampleder da vi spilte borte mot City (3-0) og hadde igjen kontrollen i hjemmekampen mot Aston Villa (1-1).

 

Begge juniorlagene seiret i dagens kamper på Akademiet. U-19 snudde 0-1 til 3-1 mot Sheffield Wednesday. Målscorere var Massie, Gillespie og Smyth. U-17 vant komfortabelt 3-0 mot Derby.

 

Kilder i London hevder at Fulhams Steve Finnan vil bli solgt til Liverpool når transfervinduet åpnes igjen etter sesongslutt. Finnan spiller høyreback/kant for Londonlaget og har gjort det bra etter overgangen fra Notts County i 1997. Tidligere denne uken betalte Fulham ut en klausul som skulle sikre County en viss prosent av overgangssummen ved et eventuelt videresalg. Fulham har de siste månedene levd med en presset økonomi, og kan være nødt til å selge i løpet av sommermånedene. Det blir antydet en prislapp på rundt £7M på den irske landslagsspilleren.

 

Dagens resultater i Premier League gir Liverpool fortsatt en mulighet til å kapre 4. plassen og dermed også kvalifisering til Champions League. Chelsea gikk på sitt andre nederlag på rad, og måtte seg forbigått av Everton som fikk med seg et poeng i Middlesbrough. Everton innehar dermed fjerdeplassen med 49 poeng. Vi har for tiden 43 – men har en kamp mindre spilt.