Kewell avgjørelse utsatt

Harry Kewell vil snakke med Leeds til neste uke. John Welsh klar for EM. Reservene fortsetter på Deva. Jon Newby til Huddersfield.

Kewell overgang til neste uke?

Det var ventet at Harry Kewell i dag skulle ha samtaler med den nye formannen i Leeds, John McKenzie.  En forretningsreise til Japan har imidlertid gjort at dette nå er utsatt til neste uke.  De fleste tror at Kewell vil avvise et nytt kontraktforslag fra Elland Road, og at man endelig skal kunne komme i gang med en konkret utvikling i forhold til en overgang.  Liverpool og Arsenal er de to klubbene det snakkes mest om i denne sammenheng, selv om også Manchester United, Barcelona, Milan og Chelsea er blitt nevnt.  Gérard Houllier vil være tilbake på Melwood på mandag, mens spillerne starter sin pre-season dagen etter.

 

Welsh til sluttspill

John Welsh(bildet) er blitt tatt ut i Englands U-19 tropp som skal spille EM i Liechtenstein 16-26.juli.  Midtbanespilleren er den eneste fra Anfield som er med blant de 18 utvalgte.  Eurosport vil sende kamper fra turneringen.

 

Reservene spiller i Wales

Liverpool vil også denne sesongen spille sine hjemmekamper i reserveligaen på Deva Stadium i Chester.  Banen som ligger midt på grensa mellom England og Wales kunne tilby en utmerket gressmatte og god stemning de gangene som Hugh McAuley og hans disipler kom på besøk.  Vi forventer at terminlista for reservene vil komme om kort tid.

 

Newby valgte Huddersfield

Jon Newby ble sist sesong toppscorer i Bury, og den tidligere juniormesteren og reservelagsspilleren for Liverpool var interessant for flere klubber i sommer.  Lenge så det ut som om Queens Park Rangers skulle bli hans nye arbeidsgiver, men isteden har den hurtige spissen skrevet under på en 2-årig kontrakt med Huddersfield.