Kewell i framgang

Houllier tilfreds med Kewell-framgang. LFC på plass i Hong Kong.

Alle i aksjon mot Hong Kong

I dag kom Liverpool FC til Hong Kong hvor de trene fram til søndagens vennskapskamp mot vertene. På en pressekonferanse ga Gerard Houllier uttrykk for at alle i troppen skal få vist seg fram i den kampen. "Jeg vil at supporterne skal få se alle spillerne. Hva ville skjedd dersom jeg ikke spilte Michael Owen? Fansen ville ikke latt meg dra tilbake til England", sier en humørfylt Houllier som ønsker at hver enkelt spiller får så mye spilletid som mulig. "Spillerne trenger kamper, og de får i vertfall 45 minutter. Jeg mente ikke å bytte hele laget i pausen mot Thailand, men en misforståelse med dommeren gjorde at vi ikke trengte å vente til 60 minutter var spilt", sier Houllier.

I Paisleys fotspor

Gerard Houllier er stolt over å være den andre Liverpool-manageren som har med laget på turne i Hong Kong. For 20 år siden var den gamle managerlegenden Bob Paisley på plass med blant andre Phil Thompson og Sammy Lee på laget. "Vi er godt fornøyd med å være her i Hong Kong. Det er min første tur hit, og jeg er stolt over å følge fotsporene til den store Bob Paisley som kom hit for 20 år siden", forteller Houllier og legger til: "Vi er ikke her motvillig; vi er her for supporterne som ga oss en fantastisk velkomst på flyplassen og hotellet".

Kewell i framgang

Harry Kewell gjør framskritt etter ankelskaden, og Gerard Houllier regner med å ha sitt siste kjøp i trening igjen over helga. "Jeg snakket med fysioterapeuten og Harry gjør det greit. Han kan ikke sparke en ball enda, men i starten av neste uke vil han kunne delta på treninga".