Kewell-intervju tatt av sendeplanen

Den australske tv-stasjonen som lovet å avsløre Harry Kewells nye klubb i formiddag, har tatt Kewell-intervjuet av sendeplanen. Årsaken skal være at de ikke har fått klarsignal fra England om at avtalen er i boks.

Intervjuet på australsk TV, der det var ventet at Harry Kewell ville annonsere sin overgang fra Leeds til Liverpool, vil ikke bli sendt i dag formiddag, norsk tid, som opprinnelig planlagt. Ifølge flere kilder i dag skal intervjuet med Kewell være tatt av sendeplanen fordi avtalen ikke er klar ennå. Dette er ikke ensbetydende med at overgangen er "off". LFCSCSB har grunn til å tro at det er de to klubbene som ikke har kommet til enighet om overgangsum, eller eventuelt hvordan denne skal utbetales, som er årsaken til forsinkelsen.

Det ble i går kveld kjent at den australske landslagsspilleren har gjort et eksklusivt intervju med australske Channel Nine, som skulle inngå som en del av kanalens "A Current Affair"-show i dag formiddag

Flere kilder siterer i dag en talsmann for kanalen, som skal ha bekreftet at en eventuell kringkasting av intervjuet var avhengig av klarsignal fra England om at avtalen var ferdigforhandlet.

Denne talsmannen skal ha bekreftet at intervjuet ikke vil bli sendt i formiddag, ettersom noen avtale fortsatt ikke har blitt underskrevet. Kanalen peker blant annet på tidsforskjellen som en av årsakene til at de ikke har fått grønt lys til å sende intervjuet ennå.

For egen regning kan vi bare legge til at det kun er den australske tv-kanalen som har sagt at det ville komme en avklaring i Kewell-sagaen i dag, i form av dette intervjuet. De involverte klubbene har på sin side forholdt seg tause i sakens anledning, og således aldri bebudet noen avklaring i dag formiddag.

Davies og Emerton

To andre spillere som har vært linket til Liverpool har også vært i medienes søkelys den siste tiden. Det gjelder Feyenoords australske kantstpiller Brett Emerton, som nå ser ut til å være på vei til Graeme Souness i Blackburn, og Simon Davies, som har vært linket til en £10 millioner overgang til Liverpool eller Manchester United. Tottenham-manager Glenn Hoddle har nå gått ut og kategorisk avvist at det er noe hold i disse ryktene.

Franske unggutter på Melwood i dag

Vi kunne i går endelig bekrefte at Gerard Houllier ville hente tilbake Anthony Le Tallec og Florent Sinama-Pongolle fra Le Havre til den kommende sesongen, og på Liverpools offisielle hjemmeside blir det i morgentimene nå bekreftet at de to unge franskmennene faktisk vil være på plass på Melwood allerede fra i dag av.