Kewell klar mot Bolton

Liverpool tror at Harry Kewell blir friskmeldt til julekampene. Keeper på prøvespill bekreftes. Ikke nominerte El-Hadji Diouf ubekymret over måltørke.

Søt juletid for Harry

Liverpools offisielle hjemmeside skriver i dag at Harry Kewell er i rute i forhold til å bli spilleklar til julekampene mot Bolton og Manchester City.  Med offensive spillere som Michael Owen og Milan Baros definitivt ute er det svært viktig for de helrøde å få den kreative australieren i gang igjen.  Stephane Henchoz vil også være tilgjengelig, selv om den i år hardt skaderammede sveitseren neppe vil overta plassen til Igor Biscan i midtforsvaret med det aller første.  Owen, Baros, Jamie Carragher og Steve Finnan er alle ventet å bli friskmeldte utpå nyåret.

 

Liverpool vurderer tenåring

Det er nå offisielt bekreftet at Logan Bailly i dag avslutter sin to dager lange prøveperiode på Melwood.  Den 18-årige sveitsiske keeperen viser seg fram for Joe Corrigan & Co, og dersom han imponerer kan det bli aktuelt for Liverpool å handle når transfervinduet åpnes igjen til neste uke.

 

Intet hattrick for Dioufy
El-Hadji Diouf har ennå ikke scoret for Liverpool denne sesongen, men afrikaneren sier at han ikke er bekymret over nettopp det:  - Jeg vil gjerne score, men i det siste har jeg heller skapt mål og sørget for å gi andre lag problemer.  For å være ærlig bekymrer det meg ikke at jeg ikke scorer.  Det viktigste for meg er at laget vinner og at jeg kan bidra med noe ute på banen.  En må ikke glemme at jeg ikke lenger spiller i angrepet.  Jeg pleide å score mer tidligere, men da spilte jeg enten som en ren angriper eller rett bak angriperne.  I dag er jeg midtbanespiller, noe som gjør at jeg må være solid defensivt samtidig som jeg gjør mitt beste framover.