Kewell ute mot Wolves

Harry Kewell har ikke klart å riste av seg ankelskaden, og spiller dermed ikke mot Wolves. Også Owen, Finnan, Baros og Carragher er uaktuelle. Kanskje en, eller to, spillere tilbake mot Bolton. Henchoz er derimot tilbake i troppen. Tøft mot Wolves.

Harry Kewell rekker heller ikke morgendagens kamp mot Wolverhampton på Molineux Ground. Det bekrefter Gerard Houllier før dagens trening på Melwood. Australieren håpet å bli friskmeldt av ankelskaden i tide, men han blir dessverre ikke klar før tidligst mot Bolton 2.juledag.

 

- Det er ingenting nytt å fortelle når det gjelder nyheter om laget. Jeg tror ingen av våre spillere vil være tilbake til denne kampen. Det betyr at vi fremdeles blir uten Michael Owen, Harry Kewell, Jamie Carragher, Milan Baros og Steve Finnan. Stephane Henchoz spilte for reservene i midtuka og ser ut til å ha klart det bra, og det er gode nyheter. Han reiser med oss til Wolverhampton. Jeg håper å ha en, kanskje to, av de skadde spillerne tilbake til kampen mot Bolton 2.juledag, uttaler Houllier. Michael Owen er imidlertid ute til over nyttår med lårskade.

 

Gerard Houllier tar ingenting for gitt mot bunnlaget Wolverhampton, som bare har vunnet to av 16 ligakamper så langt denne sesongen.

- Alle lagene i Premier League er vanskelige å slå, og Wolves er ingen unntak. De taper ikke mange kamper hjemme (red. anm.: to seirer, tre uavgjort, to tap). I begynnelsen av sesongen tapte de mot Charlton og Chelsea, men etter det har de hatt evnen til å karre med seg poeng. Det er en viktig kamp for begge lag og vi er svært klar over det, avslutter Houllier.