Kirkland håper skademarerittet er over

Keeper Chris Kirkland håper å ha lagt skademarerittet bak seg etter comebacket mot Blackburn. Mer penger til Coventry. Reservelaget mot Birmingham. Fulham-billettene utsolgt. Huddersfield vil beholde stjerne.

Kirkland håper å ha lagt skademarerittet bak seg

I går kunne Chris Kirkland endelig gjøre comeback på førstelaget igjen. Dette var keeperens første offisielle match for de røde siden han pådro seg en alvorlig kneskade mot Crystal Palace i januar. Nå håper den tidligere Coventry-keeperen at han har lagt skademarerittet bak seg for godt.

"Blackburn-kampen var en slik sjanse jeg har ventet på. De siste månedene har vært tøffe. Jeg hadde en god pre-season etter at jeg kom tilbake fra kneskaden, men det gikk ikke lenge før jeg pådro meg en ny skade da jeg skulle spille for England U-21 på Goodison Park. Jeg fikk faktisk lyskestrekken mens jeg varmet opp til kampen", forteller Kirkland.

Han forteller at han følte seg veldig nedfor etter dette, og at de tre ukene han var ute med denne siste skaden faktisk føltes like lange som de seks månedene han var ute med kneskaden!

"Det finnes ikke noe verre enn å ha kjempet deg tilbake fra en alvorlig skade, for så å pådra deg en ny skade", sier han.

Kirkland håper nå å få beholde keeperplassen også i neste runde av Carling Cup, hjemme mot Bolton første uken i desember.

"Jeg vet jeg ikke har noen garanti for at jeg får spille i neste runde selv om jeg skulle være skadefri. Jeg vil aldri ta noe sånt for gitt, men det ville selvsagt vært stort å være del av en ny cupsuksess."


Coventry får mer Kirkland-penger

Gårsdagens kamp mot Blackburn var faktisk Chris Kirklands 20. førstelagskamp for Liverpool, og det betydde at Coventry kunne cashe inn mer penger for keeperens overgang til de røde. En klausul i forbindelse med overgangen betyr at Liverpool må skrive ut en sjekk på £250 000 til Coventry etter gårsdagens kamp.

Den unge keeperen har for øvrig vært offer for spekulative avisartikler om at han ønsker å forlate klubben de siste dagene, men dette er stikk i strid med hva Kirkland selv har signalisert, og i dag slår han hardt tilbake mot disse skriveriene.

"Jeg uttalte så sent som i forrige uke at jeg er nær ved å skrive under en ny langtidskontrakt med Liverpool. Enkelte aviser har skrevet at jeg vil finne meg en annen klubb for å øke mine sjanser til førstelagsfotball, og dermed også øke mine sjanser til å spille for England i Portugal til sommeren. Jeg føler imidlertid at jeg har tiden på min side, og jeg kan forsikre våre supportere om at jeg ikke har til hensikt å dra herfra. Jeg vet ikke hvor avisene har hentet dette fra, men det er i alle fall helt usant."

Hamann og Diao i startoppstillingen for reservene

Liverpool FC har nå offentliggjort startoppstillingen til kveldens reservelagskamp mot Birmingham på Deva Stadium. Som ventet finner vi både Dietmar Hamann og Salif Diao blant de 11. Richie Partridge er også tilbake igjen etter en ankelskade. Liverpools lag ser ut som følger:

Patrice Luzi
Jon Otsemobor
Michael Foley-Sheridan
David Raven
Zak Whitbread
Dietmar Hamann
John Welsh
Salif Diao
Mark Smyth
Darren Potter
Ritchie Partridge

Subs
Andrew Wright
Paul Harrison
Jason Massie
Adam Flynn
Ryan Wilkie

Fulham-kampen helt utsolgt

Liverpool FC annonserte tidligere i dag at de hadde et lite antall billetter med "resctricted view" igjen til bortemøtet mot Fulham på søndag, og at disse ville legges ut for åpent salg i dag. Nå har også disse billetene blitt revet bort.

Huddersfield vil beholde Stead

Både Liverpool og Manchester United har hatt speidere på Huddersfields kamper for å kikke på spissen Jonathan Stead, mens Sunderland har fått avvist et bud på £1 mill. på spilleren. I dag sier Huddersfield-manager Peter Jackson at han forventer å beholde unge Stead en stund til, og at klubben ikke vurderer å selge sin stjerne for småpenger.