Kirkland klar til 2003/04?

Houllier håper å ha Chris Kirkland tilbake i spill innen starten av neste sesong. Erstatter Jerzy Dudek er nå helt over sin vanskelige periode. Emile Heskey ser fram til Arsenal.

På ryktebørsen sies det at Kirkland med sin korsbåndskade kan være satt ut av spill i alt fra seks måneder til et år.  I Liverpool understrekes det imidlertid at noen klar diagnose kan ikke settes før hevelsen har gått ned.  Gérard Houllier sier imidlertid at man håper å ha keeperen tilbake i løpet av sommeren:  ”Det er et stort slag for Chris, og for oss, fordi han har gjort det svært bra.  Gutten er lei seg og skuffet, men han vet at han kan regne med vår støtte. 

”Så fort han er klar til å spille vil han være sammen med oss igjen.  Han vil ikke kunne spille mer denne sesongen, og vi vil vite mer om et par uker da hevelsen har gått ned.  Da vil det også bli avgjort om han må opereres, men vi har som mål at han er tilbake innen starten av neste sesong.”

Houllier insisterer imidlertid på at Jerzy Dudek har lagt sin vanskelige periode bak seg og at han ikke har noen bekymringer med å gi polakken tilbake plassen i målet:  ”Jeg har ingen betenkeligheter angående Jerzy nå.  Han har vist tegn under trening på at han er helt over hva som for ham var en vanskelig tid.”

Dudek står sammen med Emile Heskey og de andre spillerne foran en tøff oppgave når de møter ligaleder Arsenal i TV-kamp i morgen.  Heskey har hatt en oppsving i formen de siste par kampene, og den store spissen har ennå ikke helt gitt opp håpet om at de røde kan kjempe helt i toppen av tabellen:  ”Jeg tror det er for tidlig til helt å utelukke oss selv i kampen om tittelen.  Arsenal har utvilsomt en stor ledelse, men vi håper at vi kan få til en god rekke med resultater framover.  Hvem vet hva som da vil skje.

”Kampen mot Arsenal er svært viktig for oss.  Alle i klubben ser fram til det.  De er et lag som alle er ute etter å ta, og dette vil være en perfekt test for oss.  Alle her er klare.”