Kirkland mot ny kontrakt

Kirkland kommer snart til å forlenge kontrakten med to år. Han håper å sette stort press på Dudek for å ta over keeperplassen, men det kommer til å bli tøft. Stevie G med vår fineste scoring i Premier League.

Chris Kirkland er i ferd med å signere en ny avtale som vil holde ham på Anfield fram til 2009, skriver Liverpool Daily Post. 22-åringen ble gitt en seks års kontrakt da han kom fra Coventry for £6M i 2001 og er nå tilbudt en forbedret avtale og to års forlengelse. Liverpool FC kom med forslaget om en ny kontrakt allerede i sommer da Kirkland drev med rehabilitering etter den alvorlige kneskaden han pådro seg mot Crystal Palace i januar. Keeperen avslørte på det tidspunktet at det var ingen tvil om at han kom til å takke ja. "Klubben kommer til å tilby meg ny kontrakt og jeg kommer til å signere den. For dem å tilby meg ny kontrakt mens jeg er skadet viser hvor stor respekt de har for meg som keeper, og jeg kommer til å svare med å signere ny kontrakt."

Kirkland er sett på som både klubbens og landslagets fremtidshåp mellom stengene. Noen debut for England ble det imidlertid ikke denne uken, men han er i første rekke klar til å ta opp kampen om keepertrøye med Jerzy Dudek. "Det er en stor sesong for England, og jeg vil takke Eriksson for å ta meg med. Nå drar jeg tilbake til klubben min for å sette press på Jerzy og vente på min sjanse. Ingen liker å sitte på benken og jeg er ikke annerledes enn andre på det området. Men Jerzy har spilt stort og startet sesongen godt. Nå kommer jeg til å sette et så stort press på ham som jeg kan. Jeg vet ikke om det influerer på min situasjon på landslaget det å ikke spille for klubblaget. Men jeg har måttet vente tidligere og jeg må vente igjen. Jeg kommer til å arbeide hardt."

LFCs fineste scoring i Premier League kåret
På liverpoolfc.tv er Steven Gerrards scoring på Anfield mot Manchester United 31.mars 2001 kåret til klubbens fineste mål i Premier League. En ballberøring av Robbie Fowler legger ballen til rette for Stevie G. Fra rundt 30 meter smeller han ballen i nota utagbart for Fabien Barthez, og tar med det ledelsen 1-0. Liverpool seiret til slutt 2-0.