Kirkland til spesialist i USA

Chris Kirkland reiser til USA for å la toppkirurgen Dr. Richard Steadman se på skaden som ruinerte sesongen hans. Ingen ny keeper til Liverpool.

Steadman, som holder til i Colorado, er kjent for å være verdens beste knespesialist. Tidligere har amerikaneren behandlet spillere som Alan Shearer, Roy Keane, Ronaldo, Jamie Redknapp og Patrik Berger for lignende skader.

På grunn av hevelsen i Kirklands kne, kan det ta opptil to uker før et kirurgisk inngrep blir aktuelt. 21-åringen er likevel opptimistisk og lover å komme tilbake fra skaden som ødela sjansen til å oppleve både cuptriumfer og England-debut denne sesongen: ”Det er utrolig frustrerende og skuffende. Jeg følte at jeg var i ferd med å etablere meg på laget, så dette kom på et meget dårlig tidspunkt. Jeg vet ikke hvor lenge jeg vil bli ute. Legene sier vi må vente å se til hevelsen har gått ned. Kanskje er jeg tilbake før neste sesong er i gang. Jeg vet ikke, men dette er utrolig kjedelig for meg. Alt jeg kan gjøre er å være så positiv som mulig. Dette er trist, men ikke verdens undergang. Jeg vet jeg vil komme tilbake, og jeg håper det vil skje så fort som mulig.”

”Jeg har fortsatt fremtiden foran meg. Jeg må bare jobbe hardt og sørge for at jeg kommer tilbake raskt og uten å ta noen risker.” Den uheldige målvakten sa også at han ikke var bekymret for Liverpools keepersituasjon under sitt skadefravær: "Jerzy Dudek er en fantastisk keeper, og alle vet at han nå vil komme tilbake og gjøre en kjempejobb. Jeg har lært veldig mye av ham.”

Gérard Houllier avkrefter i dag ryktene om at Liverpool kommer til å hente inn en ny keeper som erstatter for skadde Chris Kirkland. Ikke uventet har mange engelske aviser spekulert i at Houllier nå kommer til å hente inn en ekstra sisteskanse før transfer deadline på fredag, men Liverpools manager avkrefter dette og sier han har tillit til de friske målvaktene han nå råder over: ”Dette er en situasjon vi er forberedt på. Det er nettopp derfor vi har fire keepere i klubben. I tillegg til Chris, har vi Jerzy Dudek, Pegguy Arphexad og Patrice Luzi, og mer enn det trenger vi ikke.”