Kveldens kamp spilles som planlagt!

Kampen mot Newcastle spilles som planlagt til tross for at flere kamper i England ble i dag avlyst pga oversvømte baner. Semi'n mot Sheffield United i faresonen til uken?

Litt over klokken 19 i kveld ble det bekreftet fra offisielt hold at oppgjøret mellom Newcastle og Liverpool spilles som planlagt. De siste ukene har England vært plaget av mye nedbør. I løpet av romjulen har flere elver steget over sine bredder – og på kampprogrammet 1. nyttårsdag måtte flere kamper avlyses. Blant annet måtte oppgjøret mellom Sheffield United og Burnley kanselleres. Liverpool gjester som kjent Sheffield til uken for å spille semifinale i ligacupen. Uniteds bane var i dag oversvømt og tillot ikke fotballkamp. Hvis været ikke bedrer seg kan også oppgjøret mot Liverpool stå i fare!

 

Newcastle-området har også vært plaget av mye nedbør den siste tiden. Banen på St. James Park bærer preg av dette, og kveldens dommer har inspisert gressmatta to ganger i løpet av de siste timene. Den siste inspeksjonen ble avsluttet litt over klokken 19 – og Dermot Gallagher har gå gitt klarsignal for at kampen kan spilles som planlagt!

 

Avspark er klokken 20:45.