Landslagsforfall også fra Heskey

I tillegg til Harry Kewell har også Emile Heskey meldt landslagsforfall på grunn av skade. Gerrard gleder seg til søndag. Houllier tredje-favoritt til å få sparken først. Kun ”die-hards” får Everton-billetter.

Tidligere i ettermiddag kom nyheten om at Harry Kewell ikke spiller landskamp for Australia i kveld på grunn av en akillesskade. Bare vel en time etterpå kommer så meldingen fra Englands tropp om at Emile Heskey har meldt forfall til Englands møte med Kroatia i morgen kveld, også han på grunn av en mindre skade.

Det er en ankelskade som volder den kraftige spissen problemer, men det er ventet at begge Liverpool-spillerne blir klare til søndagens viktige ligakamp mot Aston Villa i Birmingham.

Steven Gerrard gleder seg til søndag

Steven Gerrard uttaler i dag at han vil bruke morgendagens landskamp for England som en siste finpuss på formen før Liverpools viktige Premiership-match på søndag. Gerrard innrømmer imidlertid at han heller ville ha spilt for sin klubb mot Chelsea sist søndag enn for sitt land i morgen, men når han først var suspendert fra møtet med Chelsea mener han timingen på landskampen ikke kunne ha vært bedre for hans del.


"Jeg var selvsagt fortvilet over å ikke få spille Chelsea-kampen, men jeg mener gutta spilte bra og hadde fortjent poeng fra denne kampen. Det er selvsagt ikke noe særlig for meg at sesongen min starter med en landskamp i stedet for en klubbkamp, for jeg hadde naturligvis foretrukket å spille på søndag", sier Gerrard i forkant av morgendagens landskamp på Portman Road i Ipswich.


"Det er virkelig en viktig sesong for oss i Liverpool, og alle er desperate etter å gjøre det bra. Jeg følte at formen var veldig god i pre-season, så jeg kan ikke beskrive hvor frustrerende det var å miste søndagens kamp. Men dersom jeg får spille mot Kroatia, og kanskje spille litt over en omgang i denne treningskampen, er jeg sikker på at det vil spisse formen min foran møtet med Villa på søndag. Det er viktig å være på hugget nå, foran helgens kamp, for det blir utrolig viktig for oss å få et bra resultat på Villa Park."

Houllier med tredje lavest odds på å få sparken først

Det kjente bookmakerfirmaet William Hill har Liverpool-manager Gerard Houllier som tredje-favoritt til å bli den Premiership-manageren som får sparken først denne sesongen. Tottenhams Glenn Hoddle er klar favoritt til å bli sparket først til 7/2 i odds, mens Chelseas Claudio Ranieri er andre-favoritt til å ryke først til 5/1 i odds. Houllier er delt tredje-favoritt med Fulhams Chris Coleman. Setter du penger på at Houllier ryker først får du igjen 6 ganger pengene. Tallene foran navnene angir hvor mange ganger pengene du får igjen om du satser på at noen av de andre 16 managerne i Premier League får fyken først: 9 Adams; 10 Keegan, Jones; 12 O'Leary; Redknapp, Reid; 14 Allardyce; 16 Curbishley; McLaren; 20 Souness; 25 Robson, Strachan; 33 Bruce; Moyes; 40 Ferguson, Wenger.

William Hill har også odds på om hver enkelt manager overlever sesongen eller ikke: Hoddle 8/11 stay; Evens go; Coleman 8/15- 11/8; Ranieri 1/2- 6/4; Houllier 4/9-13/8; Adams, Redknapp begge 4/11-2/1;Allartdyce, Curbishley, Jones, Keegan, O'Leary alle 1/3-9/4; Reid 2/7- 5/2; Robson 2/9 -3/1; Souness, Strachan 1/5 - 100/30; Bruce, Ferguson, McLaren 1/6- 7/2; Wenger 1/10 - 11/2; Moyes 1/7 - 4/1

Kun "die-hards" får Everton-billett

Allerede søndag 30.august er det duket for årets første by-derby i Liverpool. Da møtes de to erkerivalene Everton og Liverpool på førstnevntes bane, Goodison Park. Liverpool FC har mottatt en kvote på 2995 billetter for sine fans til denne kampen, og i utgangspunktet tilfaller disse billettene kun aksjeeiere i Liverpool FC med minst 10 aksjer eller sesongkortinnehavere som kan framvise gjenparter av billetter fra minst 5 bortekamper i 2002/2003-sesongen.

Så dersom du ikke er en "die-hard" som kvalifiserer til billetter på denne måten, men desperat ønsker deg på denne matchen likevel, har du kun to muligheter slik vi ser det. Enten 1) kjøpe en pakke-tur der reisebyrået kan garantere deg billett til kampen som en del av pakken, eller 2) ta sjansen på å handle på den illegale svartebørsen til skyhøye overpriser og med fare for forfalskede billetter. Vi gjør oppmerksom på at sistnevne er ulovlig i England, og anbefales således ikke.