Le Havre over streken

Liverpools fem utlånte spillere i den franske ligaen var alle i aksjon i helgen. Raven og Smyth spilte uavgjort med England U18.

Le Havre, hvor Liverpool har tre spillere på utlån denne sesongen og som kan bli en viktig ”farmerklubb i fremtiden, slo bunnlaget Troyes med 1-0.  Det betyr at man krøp over streken i den jevne bunnstriden.  Florent Sinama-Pongolle ble felt helt mot slutten av kampen, og hjemmelaget ordnet seieren gjennom det påfølgende straffesparket.  Angriperen var kommet inn for Anthony Le Tallec etter 67 minutter.  Alou Diarra ble byttet inn etter 73 minutter.

Bérnard Diomède og Grégory Vignal spilte begge hele kampen da lokalderbyet på Korsika mellom Ajaccio og Bastia endte 1-1.  Ajaccio er dermed under nedrykkstreken, mens Bastia har en sikker plass midt på tabellen.

David Raven og Mark Smyth var begge med fra start da England U18 avsluttet turneringen i Egypt med å spille 0-0 mot Nigeria.