Le Tallec vil ikke lånes ut

Anthony Le Tallec gjør det klart at han helst er på plass i Liverpool fra og med neste sesong. 8-åring fikset treningskamp. LFC v Newcastle på Canal+.

LeTallec vil vekk fra Le Havre

Det spekuleres mye i om Gérard Houllier fortsatt vil låne ut de franske ungguttene Anthony Le Tallec og Florent Sinama-Pongolle.  Houllier uttalte for noen uker siden av det neppe var aktuelt å la dem fortsette i Le Havre dersom klubben rykket ned.  Nå ble Le Havre nummer tre fra bunn i Lique 1, men økonomiske problemer i Monaco kan gjøre at de likevel redder plassen.  Ubekreftede rykter har også antydet at 18-åringene kan være aktuelle for utlån til Auxerre, mens Sinama-Pongolle i tillegg ble linket til Lens i dag.  Hvis Le Tallec fikk velge er det imidlertid ingen tvil om at han har lyst til å prøve seg i Liverpool umiddelbart:  ”Jeg ønsker å skaffe meg et navn i Liverpool til neste sesong.  Det er det jeg aller helst vil.  Jeg tror at jeg har det som skal til.  Jeg ønsker ikke å spille mer i Le Havre, i hvert fall ikke i 2.divisjon.

 

”I løpet av de to siste årene har jeg lært mye, jeg har spilt mye, og jeg har blitt hurtigere.  Jeg hadde nylig en givende samtale med trener Jean-Francois Domergue.  Han vet hva jeg vil.  Jeg er stolt over å kunne tilhøre en klubb som Liverpool.  Jeg har sett alle kamper på fjernsyn med Liverpool denne sesongen.  Selvfølgelig vet jeg alle angriperne i klubben er gode spillere, de er alle landslagsspillere, men det er noe jeg ikke kan være redd for.  Tvert imot.

 

”Dersom Gérard Houllier synes det er bedre at jeg fortsatt er på utlån vil jeg naturligvis akseptere hans avgjørelse, men hvis så skulle skje vil jeg spille for et av de bedre lagene i Frankrike.”

 

Reservelaget mot Fleetwood Town

Liverpool bekrefter i dag en artig historie hvor manager Gérard Houllier kom i samtale med en 8-åring på et fly tilbake til England.  Det viste seg at faren til guttungen også var eieren av amatørlaget Fleetwood Town, og Houllier lovet å prøve å få til en kamp mot Liverpool.  Kampen vil nå bli spilt mot slutten av juli eller i begynnelsen av august.  Det er ikke Liverpools førstelag det er snakk om, men heller et reservelag bestående av seniorspillerne som har fått lite kamptrening under pre-season og en del unggutter.

 

Reprise på Canal+

Canal+ viser i morgen i reprise Liverpool v Newcastle fra siste sesong.  Kampen sendes kl 15.00 og bør være et bra alternativ til grilling eller annen form for oppvarming til landskampen i København.