Le Tallec viste gode takter

Anthony Le Tallec imponerte da reservelagskamp ble avbrutt. Fire nye i UEFA-Cupen, men ikke aktuelt med RBK. Yeovil-billetter brant opp! Irland U20 ute av VM.

McAuley berømmer Le Tallec

Liverpools reservelagskamp mot Leeds ble i går kveld avbrutt etter 65 minutter p.g.a. tykk tåke.  På det tidspunktet ledet de røde gjestene med 2-1, etter scoringer fra den unge spissen Steven Gillespie.  Gillespie ble imidlertid også utvist for å stygg tackling tidlig i 2.omgang.  Liverpools beste var Anthony Le Tallec, som viste klare tegn til at formen er i anmarsj igjen etter en litt laber periode.  Trener Hugh McAuley roste da også spillet til den 19-årige franskmannen:  - Jeg syntes Anthony gjorde det meget bra, og han kan være fornøyd med sin innsats.  Spesielt i de første tyve minuttene var han god.  Da var han veldig skarp og kom bak forsvaret til Leeds ved tre eller fire anledninger.  Han ga dem problemer hver eneste gang han hadde ballen.

McAuley hadde ingen problemer med at kampen ble avblåst i tåkehavet, men var likevel ikke fornøyd med dommeren i en kamp han var spillemessig fornøyd med:  - Jeg syntes vi spilte veldig bra i 1.omgang.  Det var en tøff kamp, og jeg synes det er grunn til å sette spørsmålstegn ved en del av dommerens avgjørelser.  Det er et par av våre gutter som fikk seg noen skikkelige smeller, men det vil være dumt av meg å si for mye.  Jeg synes utvisningen av Gillespie var for strengt.  Gutten hadde scoret to mål for oss, jobbet knallhardt, og han fortjente ikke det.  Han var på ballen og å gi ham direkte rødt var galt.  En spiller fra Leeds hadde en tackling på Robbie Foy som var verre, men han fikk bare gult.  Vi viste mye bra, og jeg følte at vi hadde bra kontroll selv da vi spilte med ti mann.

Rosenborg blir seedet

Gårsdagens avslutningskamper i gruppespillet i Champions League gjorde at fire nye lag er klare for UEFA-Cupen.  De fire som endte på 3.plass i sine grupper var nemlig Besiktas, Brugge, Marseille og Panathinaikos.  Det at tyrkiske Besiktas tapte mot Chelsea gjorde også at Rosenborg nå er garantert å bli seedet i trekningen av 3.runde i UEFA-Cupen på fredag, og følgelig ikke kan møte Liverpool.

Brann i Yeovil

Billettkontoret til Yeovil Town brant i går ned til grunnen!  Hvorvidt dette vil skape forsinkelse eller andre problemer i forbindelse med FA-Cup kampen mot Liverpool 4.januar vites ikke.

Foley-Sheridan og Potter ute

Irland ble slått ut av VM for U20-landslag etter en dramatisk kamp mot Columbia i går.  Etter at irene lå under med 0-2, startet en sluttspurt som først ga utligning på overtid før en pasning fra Michael Foley-Sheridan når hadde gitt avansement med det siste sparket på ballen.  Headingen fra Doyle ble imidlertid rettet, og det var klart for Goalden Goal.  Den avgjorde søramerikanerne etter 104 minutter.  Michael Foley-Sheridan spilte hele kampen for Irland, mens Darren Potter var suspendert.  Dermed er det bare Zak Whitbread og USA som er igjen av Liverpools kontingent.