LFC slår tilbake mot pressen

Liverpool FC avviser spekulasjoner i pressen. David Moores har ikke gitt Gerard Houllier et ultimatum om at han risikerer sparken hvis spill i Champions League ikke oppnås.

I årsberetningen formann David Moores sendte ut til klubbens aksjonærer, og som vi presenterte et utdrag av i går, stod det at klubbens absolutte minstemål denne sesongen er å kvalifisere seg til Champions League. Dette har pressen i dag tolket dit hen at Gerard Houllier får sparken dersom de røde ikke havner blant de fire beste i Premier League denne sesongen. På klubbens offisielle nettside tilbakevises det at David Moores har kommet med noe som helst form for ultimatum overfor Gerard Houllier.

 

-Det var ingen ultimatum i rapporten. Det var ingen forslag om at manageren skulle sparkes. I virkeligheten så var det en ærlig vurdering fra formannen av en sesong som til tider var svært vanskelig for klubben. Faktisk så er uttalelsene til David Moores omtrent identiske med hva han har sagt i de fire siste årsrapportene. Formannen legger ikke skjul på at han ønsker å se Liverpool konkurrere om de gjeveste trofeene i inn og utland, noe Gerard Houllier gjentatte ganger også har sagt. Derfor bør ikke David Moores ord i årets rapport komme verken som en overraskelse eller sjokk, skrives det på liverpoolfc.tv.

 

I rapporten tar også David Moores tid til å gi Houllier honnør for sommerens spillerinnkjøp i Harry Kewell, Steve Finnan, Anthony Le Tallec, Florent Sinama-Pongolle.

–De representerer kanskje den mest spennende gruppen av nyervervelser på lang tid. Jeg er stolt over å rapportere at de ble tiltrukket av klubben på grunn av respekten for Gerard Houllier, skriver formannen.