Liverpool bekrefter kjøp

Chief Executive Rick Parry sier at Steve Finnan snart er klar, og at backen vil skape mer bredde i laget. De røde starter pre-season i Tyskland.

Finnan vil gi mer bredde

Steve Finnan er fortsatt ikke offisielt Liverpool spiller, men både fra Anfield og London bekreftes det at bare formaliteter gjenstår før de røde har fått en ny høyreback.  Rick Parry mener at Finnan er en spillertype man har vært på utkikk etter:  ”Vi har blitt enig både med klubb og spiller, og planlegger å sluttføre overgangen mot slutten av måneden.

 

”Steve er en meget talentfull spiller som vi var ivrige etter å få til Anfield.  Vi er glade for at han ønsker å komme til oss og ser fram til å se ham i aksjon neste sesong.  Han er en offensiv back og vil gi oss noe som vi har ønsket å tilføre troppen.  Han har kvaliteter som vil bidra til å få den ekstra bredden i spillet som vi føler at vi behøver.”

 

Første kamp 16.juli

Liverpool har nå også endelig bekreftet at man starter sine pre-season kamper med å møte Køln i Tyskland.  Kampen spilles onsdag 16.juli kl 20.15.