Liverpool får konkurranse om Rapaic?

Liverpool kan få konkurranse av Celtic og Leeds i kampen om Milan Rapaics underskrift. Le Tallec starter i kveld. King Kenny støtter Liverpools stadionplaner. Ny landskamp for Gerrard & Co.

Liverpool kan få konkurranse om Rapaic

Skal man tro nettstedet til Sky Sports akter både Leeds og Celtic å gi Liverpool kamp om kroaten Milan Rapaic, som prøvespiller på Melwood denne uka. Det er på det rene at Gerard Houllier er klar til å gi den kroatiske landslagsspilleren kontrakt på Anfield dersom han imponerer tilstrekkelig. Men det er også en kjent sak at en klubb som Celtic har hatt følelere ute etter spilleren tidligere, og blant annet hadde han på prøvespill i februar i år, uten at det endte opp med kontrakt for Rapaic den gangen.

Sky Sports mener at det faktum at Celtic ikke ga kontrakter til Ivan De La Pena og Dani i forrige måned, gjør at Martin O’Neill er ute etter å sikre seg andre spillere, og da fortrinnsvis Rapaic. Likeså skal altså Leeds være interessert i å styrke stallen etter den dårlige sesongstarten, og det er en kjent sak at Yorkshire-klubben må gjøre så uten å bruke særlig med penger på det. Faktisk kan Rapaic ironisk nok gå inn som en direkte erstatning for Harry Kewell på venstrevingen. En posisjon som Leeds ikke har fått fylt på skikkelig vis etter Kewells overgang til Anfield.

Bekreftet at Le Tallec starter i kveld

Det er nå bekreftet fra offisielt hold at Anthony Le Tallec vil bli å finne i startoppstillingen for Liverpool i kveldens UEFA-cup kamp mot Olimpija Ljubljana. Dette har Gerard Houllier kunngjort til Liverpools offisielle nettsted nå i ettermiddag. Manageren bekreftet også at Florent Sinama-Pongolle ikke vil starte kampen, men det er ventet at "Flo" blir å finne på benken.

King Kenny støtter stadionplanene

Liverpool-legenden Kenny Dalglish er den siste eks-spilleren som har gått ut og gitt sin støtte til de rødes planer om å bygge en ny 60 000-seters stadion i Stanley Park. Han insisterer for øvrig på at Liverpool-fansen kan gjøre sitt nye hjem til en minst like fryktet plass som gamle Anfield.

"Tiden er moden for Liverpool til å bygge et nytt stadion. Anfield er en kjempemessig arena, det kan alle som har spilt der, arbeidet der, eller besøkt stedet som en supporter, skrive under på. Alle vil vi ta vare på de gode minnene og atmosfæren som ble skapt der, men Liverpool trenger en forandring nå. Planene i Stanley Park ser storartet ut. Det blir en hypermoderne arena med flotte fasiliteter", sier Dalglish til Liverpools offisielle magasin denne uken.

"Det hadde selvsagt vært aller best om det gamle Anfield kunne blitt fornyet, men det er rett og slett ikke mulig i tilstrekkelig grad. Og da er dette det beste alternativet. Jeg er også sikker på at Liverpool klarer å fylle stadion med 60 000 tilskuere til nesten enhver kamp. Det er ikke noe særlig med en kjempestor stadion som bare er halvfull, men det tror jeg ikke vil skje i Liverpool. Til det er etterspørselen etter billetter for stor", avslutter Dalglish.

Ny landskamp for Liverpool-spillerne

Liverpools engelske landslags-spillere må plotte inn en ny landskamp på terminlisten. Nå som England er klar for EM i Portugal er det engelske fotballforbundet ute etter passende motstandere i oppkjøringsfasen til sluttspillet. Og den oppkjøringen vil nå starte allerede søndag 16.november kl.17.00. Danmark har nemlig takket ja til å møte England på Old Trafford denne søndagen.