Liverpool v Manchester City på Canal+ Zap

Årets siste ligakamp på Anfield sendes på digitalt fjernsyn. Hugh McAuley fornøyd med reservene til tross for nabotap. Neil Mellor klar til neste uke? Patrik Berger blir i England?

Siste hjemmekamp vises på skjermen

Canal+ har satt opp på sine hjemmesider at Liverpool mot Manchester City førstkommende lørdag vises direkte kl 16.00 på Zap-kanalen.  Dette vil trolig være klubbens siste kamp på skjermen siden det er ventet at man i siste ligarunde, da alle spiller samtidig, vil konsentrere seg om gullkampen i Premier League.  Etter det vi erfarer er det West Ham v Chelsea som sendes på vanlig Canal+ førstkommende lørdag.

 

McAuley fornøyd med innsatsen

Til tross for at reservene i går tapte 1-3 mot Everton ønsket ikke trener Hugh McAuley å klage på innsatsen.  Hughie fremhevet spesielt angrepsduoen, den erfarne Patrik Berger og den unge målscoreren Stephen Gillespie:  ”Det ble en skuffende kveld for oss, men innsatsen fra guttene far likevel førsteklasses.  Vi gjorde det bra før pause, og hadde tro på et godt resultat før vi ble straffet med to harde treffere tidlig i 2.omgang.  Vi viste etter hvert noe uerfarenhet, men det er noe vi vil lære av.

”Unge Stephen Gillespie gjorde det bra på topp.  Han presset forsvarerne og var bra med ballen.  Det var en bonus for oss, og Patrik Berger spilte også bra.” 

 

Neil Mellor er skadet

Neil Mellor spilte ikke på reservelaget i går p.g.a. en ankelskade.  Hugh McAuley sier at det imidlertid er sjanse for at han kan bli frisk til neste reservelagskamp, da man møter Everton borte 8.mai.  Det er også sesongens nest siste kamp for de nest beste.

 

Berger fortsetter i Premier League?

Det har lenge vært klart at Patrik Berger forlater Liverpool etter sesongen og tsjekkeren har selv antydet at han kunne tenke seg å flytte nærmere hjemlandet Tsjekkia og ikke minst hjembyen Praha.  Mange har derfor trodd at tysk fotball vil være meget aktuelt for midtbanespilleren, og 1860 Munchen skal være interessert.  Nå sier imidlertid spillerens agent at Patrik selv ønsker å bli på øyriket enda en stund til, og at det er fire klubber som er aktuelle.  Etter det vi erfarer er Manchester City og Portsmouth to av disse.