Liverpool v Palace på TV2

Få kanaler, og puber, sender kampen fra Anfield direkte, men TV2 vil vise kampen i opptak. Finalen i Worthington Cup kun for de med sesongbilletter.

TV2 opplyste i går at de vil sende omkampen i FA-Cupen mellom Liverpool og Crystal Palace i et redigert opptak kl 22.40.  Tidligere har Millwall v Southampton stått på programmet.  Dansk TV2 Zulu sender kampen direkte i sin helhet fra avspark kl 21.00.  Du kan finne ut mer om kanalen ved å klikke på denne linken.

Stavanger Sportscafé og Up Town Sportsbar i Kristiansand opplyser at de vil sende Liverpool v Crystal Palace direkte.  Bohemen i Oslo regner også med at de får ned live bilder.  Gi oss gjerne beskjed hvis det er andre steder hvor omkampen i 4.runde sendes.

Alle de som har sesonghefter vil få mulighet til å kjøpe billett til finalen i Worthington Cup.  Det har tidligere vært antydet at man ville prioritere de som har vært på tidligere kamper i den samme turneringen denne sesongen.  Liverpool tror ikke vil bli lagt ut billetter til salgs etter at salget av de med sesonghefter, og i så fall vil det nok bli kun til de som kan vise at de har sett kamper i Worthington Cup.  Det er altså kun mulighet til å skaffe seg billett fra Liverpool FC dersom man er innehaver av et sesonghefte.  Finalen spilles som kjent 2.mars i Cardiff, mot Manchester United.