Liverpools posisjon ikke forverret

Selv uten å spille beholdt Liverpool i går 9.plassen i Premier League, og det er fortsatt bare tre poeng opp til 4.plassen. Steven Gerrard ler av tabloid-skriverier. Wolves-sjefen mener det var feil å avlyse.

Liverpools posisjon ikke forverret

I og med at Liverpools kamp ble utsatt i går, hadde de andre lagene som er med i kampen om fjerdeplassen sjansen til å rykke ytterligere fra de røde. Så skjedde imidlertid ikke, og Liverpool er fortsatt bare 3 poeng bak 4.plassen, og har også bedre målforskjell en lagene foran på tabellen. Fulham, som var innehaver av 4.plassen, tapte 1-0 for Chelsea, mens Newcastle kun klarte 0-0 mot Charlton på The Valley. Southampton kan i dag klatre opp på den forjettede fjerdeplassen om de vinner lokaloppgjøret mot Portsmouth.

Gerrard avviser spekulasjoner

Steven Gerrard har i dag avvist avisskriveriene som har vært den siste uken, der det ble hevdet at han ville forlate Liverpool om de ikke kvalifiserer seg til Champions League de to neste årene.

- Disse skriveriene er bare tull. Jeg tror Liverpools supportere vet hva sannheten er i denne saken. Folk bør ikke tro på det som blir skrevet i tabloidene, sier han til Liverpools offisielle nettsted i dag.

Scouseren skrev som kjent nylig under en ny 4-årskontrakt med klubben, og ble samtidig utnevnt som klubbkaptein.

- Jeg har akkurat skrevet under en ny langtidskontraktet, og min lojalitet ligger helt og holdent hos Liverpool. Å skrive at jeg vurderer å dra herfra er bare oppspinn.

Kennedy tror Liverpool får orden på tingene

Den tidligere Liverpool-vingen Mark Kennedy skulle i går ha spilt mot gamle lagkamerater, men høljeregnet i Midlands satte en stopper for dette. Iren, som ble hentet fra Millwall av Roy Evans i 1995, tror imidlertid at hans gamle klubb snart får orden på sysakene.

- Liverpool er en stor klubb, og jeg følger fortsatt med resultatene deres. De har flotte supportere, store spillere og et profesjonelt støtteapparat. Sammy Lee er en høyt respektert trener, og en del av Englands støtteapparat, mens Phil Thompson er en herlig Liverpool-personlighet, og en god trener og motivator. Gerard Houllier er en av de mest respekterte managerne i bransjen. Laget har kanskje ikke innfridd forventningene i år, men de har noen svært viktige spillerne ute med skader, noe som ikke har hjulpet dem. Jeg tror denne gjengen snart får orden på sakene, sier han. 

Ince’s sønn vil bli Liverpool-spiller

En annen Wolves-spiller som så frem til å møte gamle lagkamerater i går var Paul Ince. Det få kanskje vet er at sønnen, Thomas, i dag er å finne i Liverpools ungdomsavdeling. Han spiller faktisk på et Liverpool-lag som ikke har tapt en kamp i år, nemlig U-12 laget på akademiet.

Ince junior sluttet seg til Liverpools akademi for 18 måneder siden, etter å ha kommet fra Tranmere Rovers’ ungdomsavdeling. Pappa Paul er ikke så lite stolt av sønnen.

- Liverpool-laget han spiller for er svært bra, det beste i nordvest i sin årsklasse. De har ikke tapt en eneste kamp denne sesongen. Steve Heighway har fått fram spillere som Robbie Fowler og Michael Owen, så jeg vet han er i de beste hender. Selvsagt kan familienavnet legge press på min sønn, men han er i Liverpools system ut fra eget talent, ikke sin fars navn. Han fortjener sin plass. Han er en mer stilfull spiller enn jeg var, men han vil ikke bli like god som meg, spøker Ince senior.

- Jeg elsker å se Thomas spille på akademiet. Å se barn sparke fotball er fornøyelig, og noe jeg gjør med glede en søndag morgen. De er så entusiastiske. Selv om jeg vet hvor mye du må forsake for å bli en toppspiller, håper jeg inderlig han når sine mål. Men jeg vil ikke legge press på han. Han får gjøre det han har lyst til, avslutter pappa Ince.

Wolves-sjefen mener det var feil å avlyse

Wolverhamptons svar på Rick Parry, Jez Moxey, har i etterkant av gårsdagens avlysning på Molineux gått ut og hevdet at dommer Barry Knight tok en feil avgjørelse. Han hevder hardnakket at hans banemannskaper ville fått matta spillbar til kampstart.

- Regnet var i ferd med å gi seg da Knight tok bestemmelsen. Hadde han ventet litt til, er jeg sikker på at matchen kunne ha blitt spilt. Det var veldig skuffende for alle, ikke minst for de nærmere 30 000 tilskuerne som var på vei til kampen. Alle ønsket å spille, og det var en stor kamp for begge lag, sier Moxey.

Også Wolves-manager Dave Jones var skuffet over utsettelsen, og unnskyldte seg overfor de tilreisende supporterne.

 

- Vi tok i bruk en spesiell maskin for å få fjernet vannet fra gressmatta, men det holdt ikke. Jeg ringte Gerard Houllier mens han ennå var på spillerbussen ikke langt fra banen, og fortalte at vi hadde prøvd alt for at kampen skulle bli spilt. Vi ønsket begge at kampen skulle spilles, men det gikk ikke. Vi prøvde alt, sier han.