McAuley fornøyd etter seier

Hugh McAuley mente at gårsdagens reservelagskamp var nyttig både for seniorspillere som behøvde å spisse formen, og for de ungguttene som trenger å testes på dette nivået.

Reservelagstrener Hugh McAuley var godt fornøyd etter at hans lag vant med 3-1 mot Bolton i går, og var ikke sen om å rose flere enkeltspillere:  - Det var en ideell mulighet til å gi seniorspillere verdifull kamptrening, ved siden av unge spillere som behøver å få spille på reservelaget.  Vi skapte noen gode sjanser, presset Bolton hardt, og det var enkeltspillere som gjorde det spesielt godt.

 

- El-Hadji Diouf tok godt vare på muligheten som ga ham scoring, og han var uheldig som ikke nettet en eller to ganger til.  Av og til har han en eller to berøringer med ballen enn det vi gjerne skulle ha sett at han hadde, men det er Dioufy.  Vi kan akseptere det siden han alltid kan være i stand til å skape noe for deg.  Dioufy behøvde 90 minutter, og det vil ha gjort ham godt.

 

- Stephane Henchoz var utmerket og vil også ha hatt godt av 90 minutter.  Han spilte enkelt, men effektivt.  En typisk kamp fra Stephane.

 

- Jeg syntes Jerzy Dudek gjorde det godt, og han behøvde denne kampen.  Hans konsentrasjon var god, og han gjorde noen redninger som vil ha styrket selvtilliten.

 

- Mark Smyth jobbet veldig hardt, og scoret to fine mål.  Mark er teknisk og veldig rask, men han behøver å score flere mål.  Noe han altså gjorde i dag.

 

- Steven Gillespie får stadig mer selvtillit i sitt spill.  Han scorer mål, han skaper sjanser for andre, og han er i stand til å holde på ballen.  Han scorer regelmessig for U19-laget, og gjør det meget bra om dagen.