Mer dramatikk på Riverside?

I fjor på denne tiden ledet vi ligaen – før vi møtte Boro. Nederlaget snudde sesongen vår på hodet. Nå jakter vi en motsatt effekt i Nord-Øst mot et formsterkt hjemmelag!

Da Southgate lurte inn en ball bak en fomlende Jerzy Dudek åtte minutter før slutt for et år siden, markerte det begynnelsen på Liverpools dårligste ”run” i ligaen siden 1954/55 sesongen. ”Black November” var igjen et faktum! Denne gangen er Liverpools spillere og ledere ute etter motsatt effekt. Etter en litt nølende start på ligasesongen, hvor man allerede har fem nederlag på samvittigheten, har man ikke råd til et nytt nederlag. Det skal imidlertid bli tøft mot et hjemmelag som både har selvtillit og er i form for tiden.

Etter fire nederlag og en uavgjort på de fem første kampene i sesongen, står de nå med seks seire på de ni siste liga og cup kampene. Cleveland-klubben har ikke sluppet inn mål i PL på 339 minutter. Det vil si fem timer og 39 minutter uten baklengs! Statistikken viser også at det blir jevnt når lagene møtes:

 

Tidligere møter i Middlesbrough:

Middlesbrough: 27

Liverpool: 23

Uavgjort: 19

 

Tidligere møter (totalt):

Liverpool: 60

Middlesbrough: 40

Uavgjort: 38

 

Scoringsvarsel på SMS?
Dagens kamp går ikke på noen TV-kanaler. Klikk her dersom du ønsker å logge deg på Supporterklubbens scoringsvarsel. Vi gir deg lagoppstilling og målene fra Riverside rett til din mobil.

 

UEFA-Cup billetter tilgjengelig på kortlinje

For de som ikke fikk kjøpe billetter til E-Cup kampen mot Steaua online tidligere i uken, legges de nå ut på en kredittkort linje, hvor også supportere utenfor UK vil ha mulighet til å benytte. Telefonnummeret er: 00 44 870 220 0034. Billettprisen for voksne er også i denne runden kraftig redusert – kun £15.