Michael ble pappa!

Gemma Rose Owen skal den nyfødte hete, etter at Michael Owen og hans Louise ble foreldre 1.mai. Liverpool tapte finalen i Senior Cup på straffekonk.

Arving i familien Owen

Det er lov til å håpe på en eller flere ”Bebeto-feiringer” på Anfield til lørdag, etter at Michael Owens samboer Louise fulgte terminen nøyaktig og fødte en liten datter torsdag 1.mai.  Jenta skal hete Gemma Rose Owen.  Fødselen var også glimrende planlagt i forhold til de to siste ligakampene mot Manchester City og Chelsea, og Michael sa etter fire mål mot West Bromwich at det kunne være en passende presang for den tilkomne.

Hattrick fra Gillespie ikke nok

Liverpool tapte i kveld mot Tranmere i Liverpool Senior Cup.  I den tradisjonsrike turneringen på Merseyside ble man enig om før finalen at man skulle benytte rene U18 lag.  I en nokså jevn 1.omgang var det Tranmere som kunne gå til pause med 1-0 ledelse, noe som var for så vidt greit ettersom hjemmelaget hadde de største sjansene.  Under ledelse av John Owens og Dave Shannon løftet imidlertid de helrøde seg etter pause, og det var mer enn fortjent at Stephen Gillespie kunne banke ballen opp i vinkelen etter 76 minutter.  Fem minutter senere tok imidlertid Tranmere nok en gang ledelsen, da Harrison var langt ute og reddet, men hvor returen ble satt i nettet.  En litt rotete scoring, noe for øvrig alle tre baklengsmålene til Liverpool var.  Gillespie sørget for ekstraomganger da han etter 83 minutter kunne smelle ballen i nettet etter at en corner ikke var klarert.

Tre minutter var gått av andre ekstraomgang da innbytter Ralph Welch først fikk kontroll helt nede ved dødlinjen, rundet keeper, før han la ut til Stephen Gillespie som kunne fullføre sitt hattrick.  Dramaet var imidlertid ikke over, og to minutter før slutt utlignet Dagnall etter et hjørnespark.  Thomas Rooney, søskenbarnet til Wayne, scoret for øvrig de to første målene til Tranmere.

I straffekonkurransen ble de 12 første sparkene alle satt i mål.  Liverpool misset sitt syvende, men Paul Harrison reddet også glimrende forsøket til Tranmere.  Da keeperen skulle ta det neste forsøket selv brente han imidlertid ballen over og vertene kunne avgjøre med den neste straffen.

Liverpools lag: Harrison; Flynn, Raven, O’Donnell, Vaughan; Wilkie (Peltier 114), Wright, Potter, Butler; Massie (Welch 105), Gillespie.