Michael Owen spillerklar onsdag!

MO skal ha ristet av seg skadeproblemene og er klar til semifinalespill onsdag. Mellor om debuten.

Det var ventet at Michael skulle være friskmeldt fra strekkskaden til søndagens kamp på Maine Road. Det ble imidlertid tidlig klart at spissen likevel ikke kunne spille, til tross for antydninger om at Liverpools nummer 10 er på bedringens vei. Antydningene viser seg imidlertid til å stemme. Etter det vi skjønner skal fremgangen de siste dagene ha vært over all forventning; Houllier kan nå regne med å bruke spissen sin fra start mot Sheffield United – hvis han skulle ønske så!

 

Neil Mellor er fornøyd med sin FA-Cup dåp mot City i går. Mellor forteller at han fikk beskjed av Houllier dagen før kamp om at han var tatt ut i startoppstillingen. Hans største bekymring var det faktum at han ikke hadde startet en kamp på omtrent en måned. Unggutten mener likevel at kroppen holdt godt, og at han følte seg pigg igjennom hele kampen.

 

Det er ingen hemmelighet at Mellor er svoren City-supporter. Faren har en fortid som spiller i klubben, og 20-åringen har selv trent på Citys ungdomsakademi. Neil sier han snakket med faren kvelden før kampen, og for første gang håpet de begge at Maine Road-klubben skulle tape en fotballkamp!

 

Mellor sier videre at han kom til få klare målsjanser. Han mener likevel at han bidro til å vinne kampen for de røde. På sikt innser han at det kan bli vanskelig å få startet så mange kamper. Det er tøff konkurranse om plassene. Men han håper likevel at det han har vist på banen på de siste kampene skal bidra til mer spilletid.