Michael snart tilbake i trening

Owen hadde ny ”scan” i går, men kan trolig begynne å trene igjen i morgen. Michael håper å spille i helgen. Finnan trolig også klar til Middlesbrough.

 

 

 

 

Etter ”brannslokkingen” i helgen sier Michael Owen i dag at han ikke syntes det er rart mange supportere gikk fem på og slukte de negative oppslagene om ham i media forrige uke. Toppscoreren opplevde da at gamle intervjuer og sitater tatt ut av sammenheng, noen av dem ikke hans uttalelser i det hele tatt, ble smurt utover aviser og nettsteder. Michael er opptatt av å beholde tillitsforholdet til Anfield-publikummet, og gjentar derfor igjen hva Liverpool betyr for ham. Han understreker videre at han ikke har stilt krav til klubben, slik det har blitt rapportert, og at han er like ansvarlig som de andre spillerne for resultatene.

Owen har mistet de siste to kampene, og fikk en liten kjenning med skaden sin igjen tidligere i uken. Etter en ny ”scan” har han fått klarsignal til å begynne å trene igjen i morgen eller torsdag. Steve Gerrard var å finne på treningsfeltet i dag etter å trekt seg fra Englands vennskapskamp mot Danmark i helgen. Kneskaden til Steve Finnan skal heller ikke være så alvorlig at den skal holde ham utenfor lørdagens kamp på Riverside.

Sinama-Pongolle og Le Tallec er trolig begge i aksjon for Frankrikes U21 etter 2-1 borte mot Portugal i helgen. I den siste playoff kampen til EM er det ventet at de to ungguttene våre får mer spilletid enn i den første kampen.