Milan Baros blir på Anfield

Houllier bekrefter at Baros blir værende, ifølge agent. Chelsea med ny eier og interesse for Kewell. Liverpool mest på betalingsfjernsyn.

Owen/Baros blir spissparet?

Milan Baros’ agent Pavel Paska aviser til en tsjekkisk sportsavis tidligere rykter om at hans klient kunne være på vei til Real Zaragoza, og at Liverpools manager bekrefter at Baros har en fremtid på Anfield:  -Milan reiser ingen steder.  Houllier vil satse på et angrep med Michael Owen og Milan Baros til neste sesong.

 

Mer om Kewell

Chelsea har blitt kjøpt opp av en styrtrik oljebaron ved navn Roman Abramovich.  Klubben skal også ha bekreftet det vi antydet i går at de er den sjette klubben som har vist interesse for Harry Kewell.  Sannsynligvis har de nå også økonomiske midler å legge bak sine ønsker.  Leeds vil sikkert gjøre hva de kan for å skape en auksjon om en av sine mest salgbare spillere, men fortsatt tror mange at den klubben som Kewell selv ønsker å spille for holder til på Anfield og kler seg i helrødt.  Fortsettelse følger…

 

Minst 8 kamper før jul

Sky har nå offentliggjort lista på de 11 kampene som skal vises på betalingsfjernsyn innen 8.november, på såkalt ”Sky Box Office” i England.  Liverpool er som kjent involvert i tre av disse, nemlig i bortekampene mot Aston Villa, Charlton og Fulham.  Disse kampene blir flyttet til søndag, og med avspark kl 15.00.  Det var kun Liverpool som ble valgt ut til tre kamper, og man er altså sikret overføring fra åtte kamper med Owen & Co fram til jul.  Det vil også komme ytterligere en liten bolk med de betalingskampene som vil bli vist i siste halvdel av november og desember.