Milan Rapaic trener med Liverpool

Rutinert kroatisk angriper på prøve hos de røde. Michael Owen trodde han hadde brukket benet, og er definitivt ute mot Olimpija.

Kroatiske landslagsspiller på Melwood

Liverpool.no har i dag fått bekreftet at Milan Rapaic gjennomførte sin første trening på Melwood i formiddag.  Den 30-årige kroaten er uten kontrakt, og tidligere rykter om at han skulle prøvespille for Liverpool viser seg altså å stemme.

Rapaic ble også sist høst linket til Liverpool, blant flere andre klubber.  Bl.a. var han i kontakt med Celtic, men skottene valgte å ikke gå videre med saken.  Etter å ha spilt for Fenerbache og Perugia, skrev han isteden under for sin gamle klubb Hajduk Split.  Hans kontrakt med den lokale storklubben er imidlertid blitt terminert og spilleren som fylte 30 år 16.august er for øyeblikket uten arbeidsgiver.  Det gjør altså at Liverpool vil ha mulighet til å skrive kontrakt med ham selv nå som transfervinduet er lukket.

Til tross for at han sliter med å finne seg en ny arbeidsgiver har Rabaic beholdt plassen i den kroatiske landslagstroppen, og hvor han bl.a. spilte fra start sist lørdag i den viktige EM-kampen mot Bulgaria.  Hjemmeseier betød at kroatene ble nr.2 i sin gruppe og vil nå møte Slovenia i play-off.

Milan Rapaic er 183 cm høy og er en hurtig spiller som både kan spille i angrep og på midtbanen.  En vil anta at Liverpool ønsker å prøve ham på reservelaget, kanskje allerede til torsdag mot Manchester United, dersom man får igjennom den nødvendige spilletillatelsen.

 

Owen håper på Portsmouth

Michael Owen uttalte etter at han måtte forlate banen mot Arsenal for en drøy uke siden at han fryktet benet var brukket etter at han hadde hørt et ”knekk”, samtidig som han fikk en kraftig vridning.  Kilder liverpool.no har vært i kontakt med sier at Michael fortsatt fryktet at noe alvorlig kunne være galt da behandling hos det engelske landslaget i forrige uke heller ikke ga særlige tegn til bedring.  En ny scan i Liverpool sist fredag bekreftet imidlertid heldigvis at toppscoreren ikke har noe brudd. 

Owen skal ikke være aktuell for spill til onsdag mot Olimpija Ljubljana, men man har ikke gitt opp håpet om at han blir friskmeldt innen neste ligakamp mot Portsmouth.