Misfornøyd McAuley etter 1-1 mot Sheffield W

Reservelagstrener Hugh McAuley var forbannet på dommeren og skuffet over laget , men roste målscorer Neil Mellor. Suspensjon for Babbel. Ung sveitser på treningsopphold.

Hughie var ikke enig med vår representant på Deva Stadium da Markus Babbel fikk se det røde kortet i reservelagskampen i går kveld.  Tyskeren sparket etter angriperen Knight hos Wednesday, etter først å ha blitt tacklet hardt.  McAuley syntes imidlertid ikke at pipeblåseren brukte sunn fornuft i situasjonen:  ”Utvisningen av Markus var tvilsom for å si det mildt.  Det synes å bli gjort mye ut av ingenting.  Du ønsker likevel ikke at dine spillere skal være involvert i slike ting.

”Jeg synes dommeren overreagerte og at et lite ord med Markus ville ha vært tilstrekkelig.  Det mindre som blir sagt om dommeren jo bedre.”  McAuley mente uansett at det skulle vært blåst frispark til fordel for Patrice Luzi da Wednesday tok ledelsen tidlig i 2.omgang.

Treneren var ikke fornøyd med hva hans spillere viste, men igjen så leverte toppscorer Neil Mellor varene med en utligning i sluttsekundene:  ”Vi var litt skuffende for å være ærlig.  Det ble en vanskelig kveld for et ungt lag, ikke minst etter at vi måtte spille med 10 mann.  Vi hadde noe erfaring i laget, men du forventer også at de unge spillerne gjør det bra.  Ut fra vår høye standard må de gjøre det bedre.  Heldigvis fikk vi noe ut av kampen takket være Neil Mellor.  Det var typisk Neil, og han kommer seg til sjanser i hver eneste kamp han spiller.”

Oppdatert reservelagstabellen kan du se her.

Siden Markus Babbel fikk direkte rødt for stygt spill betyr det at tyskeren må sone tre kampers suspensjon også på førstelaget.  Han er dermed uaktuell til kampene mot Tottenham, Leeds og Manchester United.

Den 18-årige forsvareren Arnaud Buhler har nylig gjennomført et treningsopphold på Melwood.  Sveitseren spiller til daglig for Lausanne-Sport.