Mister interessen for Boumsong

Houllier er i ferd med å miste interessen for Jean Alain Boumsong etter at den franske midtstopperen er blitt lei av å vente på storklubbene. Dermed anser Houllier at spilleren ikke ønsker spill for Liverpool FC.

Den franske midtstopperen Jean Alain Boumsong har i lengre tid blitt satt i forbindelse med en overgang til Liverpool fra Auxerre når overgangsvinduet åpner i januar, men som vi fortalte i formiddagsnyhetene har spilleren gått lei av å vente på at storklubber som Arsenal, Inter og Liverpool skal hente ham. Kommentarene fører til at Houllier avslutter jakten på spilleren. 

 

–Hvis det er slik at Jean har kommet med disse kommentarene, er han ikke den rette spilleren for Liverpool Football Club. Vi har vist interesse for Boumsong, men jeg ønsker spillere som er glade for å spille for Liverpool, spillere som har et ønske om å ta på seg den røde trøya. Dersom han ikke har det ønsket, viser det at han ikke har engasjementet for å spille for Liverpool, uttaler Houllier til Liverpool Echo.

 

Houllier vil ikke kommentere om man har vært i samtaler med spilleren. Istedenfor ser det ut til at Boumsong velger Glasgow Rangers som sin neste arbeidsgiver.