Ny ”scan” for Michael

Mandag skal Michael Owen gjennomgå en ny ”scan” før han eventuelt begynner å trene for fullt igjen. Chris Kirkland ute lengre enn først antatt?

Gérard Houllier vil vite mer om får benytte seg av Michael Owen tidlig i januar mandag. Liverpools manager, som i går kunne glede seg over å ha Harry Kewell tilbake på førstelaget, har lenge håpet å ha Michael klar til 3. runde kampen i FA-Cupen mot Yeovil Town 4. nyttårsdag. Liverpools toppscorer har så vidt begynte å løpe litt igjen på treningsfeltet etter sin muskulære lårskade. Først etter en ny ”scan” vil det bli avgjort om han kan fortsette opptrappingen – og snart trene for fullt igjen.

Kirky ute lenger enn antatt?

Liverpools skadeforfulgte førstelagskeeper, Chris Kirkland, kan være ute i minst en måned blir det sagt i dag. Etter å ha konstatert brudd i fingeren etter kampslutt i går ble det sagt at keeperen måtte regne med tre uker på sidelinjen. I dag blir det snakket om en måned for Kirkland. Førstelagskeeperen må altså igjen gi fra seg keeperhanskene til Jerzy Dudek. Polakken, som hadde en real krangel med Houllier etter å ha blitt utslått av Bolton i ligacupen, får dermed en ny sjanse til å imponere mellom stengene.

Til tross for at både Steven Gerrard og John Arne Riise pådro seg en liten smell mot Bolton, regnes begge som spilleklare i morgen.