Ny avtaler for Carragher og Kirkland

Jamie har bundet seg til de røde fram til 2007, mens Chris er kontraktfestet til Anfield inntil sommeren 2009. Houllier sier at man er glade for å ha sikret signaturen til ”to lovende unge spillere”.

Jamie Carragher og Chris Kirkland har i dag tidlig satt blekket på hver sin nye avtale med Liverpool FC.  Carra har blitt enig med klubben om en ny og forbedret kontrakt som er forlenget fra 2005 til 2007.  Kirky var bundet til klubben inntil 2007, men vil nå være Liverpool-spiller fram til 2009.

 

Houllier ga en kjapp kommentar om at ”vi er glade for å ha fått signaturen til to unge og lovende spillere”.  Hvorvidt det var med glimt i øyet angående Carra vites ikke, men den 25-årige scouseren har tross alt spilt 280 kamper for Liverpool.  Kirkland er blitt 22 år, og regnes som Englands mest talentfulle keeper.

 

Rick Parry & Co vil jobbe hardt fremover for å sikre seg ytterligere spillere på lange kontrakter.  Steven Gerrard har gitt klare signaler om at han ønsker å fortsette på Anfield, og Michael Owen har også bare 20 måneder igjen av sin kontrakt.