Ny sjanse for Igor?

Kroatia åpner døra på gløtt for Biscan igjen. Kamptidspunkt i UEFA-Cupen mot Steaua Bucharest. Peter Reid roser ”landsmannen” Steven Gerrard.

Kan gjøre seg fortjent til ”comeback”

Igor Biscan skapte store overskrifter i hjemlandet da han valgte å forlate landslagstroppen foran siste kamp mot Bulgaria.  Dette var i tillegg den første landskampen på lenge hvor store Igor var kalt opp, og kritikken og uttalelsene fra ledelsen var ubetinget i kjølvannet Liverpool-spillerens protest over ikke å ha kommet med i troppen til selve kampen.  Nå antyder trener Otto Baric at døra likevel kan åpnes igjen dersom Igor skjøtter seg bra fremover:  - Jeg er ingen hevngjerrig person.  Biscan kan være aktuell for troppen igjen, men kun hvis han viser eksemplarisk spill og oppførsel.  Han sa fra seg en mulighet, men vi skal ikke være for harde.  Jeg vil invitere ham inn igjen dersom han fortjener det.  Kroatia møter Slovenia i playoff til EM-sluttspillet 15. og 19 november.

 

Avspark i UEFA-Cupen

Liverpool har nå bekreftet tidspunktene for avspark i de to kampene mot Steaua Bucharest i UEFA-Cupen.  Bortekampen i Romania spilles kl 20.00 norsk tid, torsdag 6.november.  Returen går på Anfield 27.november kl 21.00.  Det er foreløpig ikke klart hvilke TV-stasjoner som overfører kampene.

 

To midtbanekjemper fra Huyton

Det er kanskje ikke alle som vet at nåværende manager i Leeds og bl.a. tidligere Everton-spiller, i sin ungdom stod på The Kop for å støtte de helrøde.  Reid er oppvokst i Huyton på Merseyside, hvor også Steven Gerrard kommer fra, og som tidligere midtbanespiller vet han å verdsette Liverpools nye kaptein:  - Vi er begge fra Huyton, og selv om jeg ikke skal late som om at jeg var like god som han, var vi like som typer.  Midtbanespillere som han og Roy Keane er verdt deres vekt i gull.  Når du er i vanskeligheter ser du etter slike spillere.  Steve er en spiller som aldri vil svikte deg.  Det er en enorm bonus å ha en slik spillertype, og det er ikke tilfeldig at vi har vært mer solide etter at David Batty kom inn sentralt.