Otsemobor skutt

Reservelagsspilleren Jon Otsemobor ble skutt med pistol mens han befant seg på en bar i Liverpool natt til søndag. 20-åringen ble ikke alvorlig skadet, men er ute av spill i tre-fire uker.

Scouseren var ute på byen sammen med et par kamerater da hendelsen skjedde klokka halv to lokal tid. En pistolmann stormet inn på utestedet i Slater Street og åpnet ild mot trioen som raskt etterpå ble kjørt til sykehuset. Otsemobor som har vært i meget god form for reservelaget den siste tiden ble skrevet ut etter behandling, mens en 24-åring som ble skutt i foten få minutter etterpå ble lagt inn. I følge BBC tror politiet i Merseyside tror skytingen med en lavkaliber pistol er linket til en krangel som hadde oppstått tidligere på kvelden. Det var webutgaven til Liverpool Echo og Daily Post som meldte dette tidligere i kveld. Ingen detaljer om bakgrunnen til skytinga er foreløpig offentliggjort.

Denne hendelsen var den tredje på to uker i det politiet tror er en krangel mellom rivaliserende gjenger i Liverpool. Politiet patruljerte bykjernen i en storstilt aksjon allerede før skytinga fant sted. Slater Street med sine mange utesteder er en av de mest populære gatene i byen, og som et resultat av skytingen stengte politiet av denne samt Fleet Street og Wood Street natt til søndag.

Jon Otsemobor debuterte for førstelaget i Ligacupen forrige sesong, og spilte dessuten 10 kamper på utlån hos Hull City på tampen av sesongen.