Otsemobor til Hull

Reservelagsspiller på en måneds utlån. Hvem som sender Celtic v Liverpool. Ingen permisjoner for politiet til returkampen. Irland og Dittmer tapte åpningskampen.

Hull sier at de har sikret seg Jon Otsemobor på en måneds lån.  3.divisjonsklubben sliter med skader og det fargede hurtigtoget vil være en kjærkommen forsterkning for enten midtforsvaret eller høyrebacken.  Manager Peter Taylor er en god venn av Liverpools førstelagstrener Sammy Lee, siden de to jobbet sammen for England U21, og det er trolig gjennom den kontakten at Hull har sikret seg den snart 20-årige spilleren for de nærmeste ukene.

Disse kanalene sender kveldens kamp mellom Celtic og Liverpool i Glasgow:

Kanal                          Satellitt                 Kryptering
FIVE                            28° E                       N.D.S. /uk
TV Danmark 1              1° W                       Conax
TV4+                           1° W                       Conax
Dubai Sport                  26° E                      FTA (Mpeg)
Dubai Sport                  7° W                       FTA (Mpeg)
Network 2                    28° E                      N.D.S. /Irl

Avspark på Celtic Park er kl 21.05, og vi vil oppdatere kontinuerlig her på liverpool.no, og gir som vanlig sluttrapport og spillervurderinger kort tid etter at kampen er ferdig.

Politiet på Merseyside har kansellert alle søknader om permisjoner til torsdag 20.mars, da Liverpool møter Celtic i returkamp på Anfield.  Celtic har fått 2.500 billetter til kampen, men det er ventet at minst det firedoblede antall skotter vil ta turen over grensen.  Politiet frykter problemer og har planer om å danne en jernring rundt området Anfield, og hvor kun de med kampbillett vil slippe inn.  Det kan også være aktuelt å stenge alle puber i nærheten av stadion.

Tim Dittmer og Irland U19 tapte sin første kamp under turneringen i Portugal, da man noe ufortjent tapte 1-2 mot Belgia.  Liverpools keeper stod hele kampen.  I kveld møter de grønnkledde Norge og mannskapet til Egil ”Drillo” Olsen.  Norge tapte sin første kamp med 0-3 mot verstlandet.