Owen går for ny rekord?

Michael Owen scoret igjen for England – sikter på ny rekord? Sami Hyypiä utslått i går kveld. Norske aviser skriver at Riise ble slått bevissløs av Carew.

Etter en ikke altfor overbevisende seier mot svake Liechtenstein, hvor engelskmennene var mest interessert i å gjøre en profesjonell jobb, scoret Michael Owen på nytt for England. Målet var hans 24. på 53 kamper. Det er foreløpig langt opp til Sir Bobby Charlton (49), men 23-åringen har tiden på sin side og trenger kun to mål til for å komme inn på ti på topplisten. På de nærmeste plassene bak Charlton ligger Gary Lineker (48) og Jimmy Greaves (44). Michael debuterte på landslaget mot Chile 11. februar 1998, og hans første mål kom mot Marokko tre måneder senere.

 

Sami Hyypiä ble i går kveld den første Liverpoolspilleren som definitivt ikke kommer til å spille i neste års EM-sluttspill. Finnene produserte mange store sjanser mot Wales på Millennium Stadion, men uavgjort resultatet betyr at Finland nå er utslått før siste kampdag i gruppa. En del nettsteder skriver at også Polen røk i går. Det stemmer ikke. Dudek & Co. har fortsatt en fair sjanse til playoff etter nederlaget mot svenskene. På grunn av bedre innbyrdes oppgjør enn Latvia ligger håpet i latvisk tap i Stockholm og polsk seier i oktober.

 

TV2 hevdet i går at John Arne Riise ble slått bevissløs av John Carew og det er årsaken til at de to spillerne har fått forskjellig reaksjon fra Fotballforbundet etter hendelsen. VG skriver i dag at Liverpoolspilleren segnet om allerede etter det første slaget fra Roma-spilleren og at flere slag fulgte. Derfor skal også kun Carew ha blitt straffet med hjemsendelse.