Owen lover mål

Owen lover mål foran landskampene. Diouf ber om unnskyldning. Parry vil har direkte fly fra Liverpool til London.

Owen plages ikke av presset foran landskampene.

Michael Owen er mannen som skal score målene for England dersom de skal kvalifisere seg til neste års EM-sluttspill i Portugal, men Liverpool-spissen har ingen problemer med å takle presset. Owen er for øyeblikket nummer tre på lista over tidenes mestscorende med tre løver på brystet, og fansen forventer at han skal produsere godene igjen når England nå står foran to viktige kamper mot Makedonia og Liechtenstein. Owen sa: ”Det er et hyggelig ansvar å ha. Hvis folk stoler på at jeg skal score målene, så er jeg glad for at de tenker slik om meg. Hvis du spiller for Liverpool eller England, og du er spiss, så er det nettopp det som er jobben din. Jeg føler at jeg har utviklet meg mye siden jeg slo gjennom for seks år siden. Alan Shearer var en legende på det engelske landslaget, med alt det han bidro med der. Han scoret mål i viktige kamper, og du visste at du alltid kunne stole på ham. Man trenger slike spillere på dette nivået. Hvis du ser på laget vårt nå, så har vi mange slike spillere.”

 

Diouf beklager spytte-episoden

Etter å ha blitt bøtelagt med 5000 pund av en skotsk domstol i går, gikk El-hadji Diouf  i dag ut og ba om unnskyldning for spytte-episoden på Parkhead forrige sesong: ”Det jeg gjorde var galt, og jeg skal aldri gjøre samme feil igjen. Jeg håper virkelig denne hendelsen ikke vil ødelegge for det gode forholdet mellom Liverpool og Celtic. Jeg ønsker nå å slå en strek over dette og konsentrere meg om å spille fotball for Liverpool.”

 

Parry ønsker direkte flyrute fra Liverpool til London

Liverpools Chief Executive Rick Parry ga i dag sin fulle støtte til gjenopprettelsen av en direkte flyrute mellom Liverpool John Lennon Airport og London. Spesielt med tanke på utvelgelsen av Liverpool som kulturhovedstad i 2008, vil en slik avgjørelse være kjærkommen, og det vil også være til stor nytte for reisende fotballsupportere. ”Jeg støtter forslaget om gjenopprettelsen av en direkte flyrute mellom Liverpool og London, både som privatperson og på vegne av Liverpool Football Club. Som kulturhovedstad vil byen også motta enda flere besøkende, og derfor er det viktig at vi har gode transportmuligheter. Tittelen vil gi byen mer oppmerksomhet som reisemål. Selv reiser jeg mye til London, og slik situasjonen er nå, må jeg reise med tog for å komme dit,” uttalte Parry.